Sisältöjulkaisija

angle-left Apurahaa vähävaraisille joensuulaisille lasten ja nuorten liikuntavälineisiin

Apurahaa vähävaraisille joensuulaisille lasten ja nuorten liikuntavälineisiin

Joensuun liikuntapalvelut jakavat Joensuun kaupungin lahjoitusrahastosta apurahaa vähävaraisille joensuulaisille lasten ja nuorten liikuntavälineiden hankintaan. Rahaston varojen käytöstä sääntöjen mukaisiin tarkoituksiin päättää Joensuun kaupungin kasvatus- ja koulutuslautakunta sekä kulttuuri- ja liikuntalautakunta.

Liikuntavälineisiin tarkoitetut apurahat myönnetään 100, 150 tai 200 euron lahjakortteina liikuntapalveluiden ennalta määrittämille palveluntuottajille. Palveluntuottaja tulee valita hakemuksessa. Lisäksi hakemukseen tulee kirjata lyhyt kuvaus hankittavasta liikuntavälineestä tai -varusteesta sekä arvio hankinnan hinnasta.

Apurahaa voivat hakea vähävaraiset, alle 18-vuotiaan joensuulaisen huoltajat tai 18–29-vuotta täyttäneet joensuulaiset henkilöt. Hakijalta edellytetään toimeentulotuen saamista tai sosiaalipalveluiden asiakkuutta. Hakijan tulee varautua todistamaan hakemuksessa ilmoitetut tiedot oikeiksi, mikäli lisäselvitystä pyydetään. Mikäli huoltaja hakee apurahaa useammalle lapselle, tulee apurahoja hakea erillisillä lomakkeilla.

Mikäli kelpoisten hakemusten yhteenlaskettu euromäärä on enemmän kuin mitä määrärahaa on kyseiselle apurahamuodolle varattu, apurahaa jaetaan ensisijaisesti alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä monilapsisiin tai yhden huoltajan perheisiin. Hakemukset käsitellään Joensuun liikuntapalveluissa ja apurahapäätökset tekee liikuntajohtaja. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti.

Hae apurahaa sähköisellä lomakkeella 15.11.2023 mennessä.

Hakulomake alle 18-vuotiaiden joensuulaisten huoltajille

Hakulomake 18–29-vuotiaille joensuulaisille
 

Lisätietoa:

Olga Mononen, liikuntakoordinaattori
olga.mononen@joensuu.fi / 0503598661
www.joensuu.fi/avustukset                                                                                                                                        

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.