Topakan työkykykoordinaattorit

Tutustu Topakan työkykykoordinaattoreihin

Hannele Honkanen – Joensuu 050 467 8522 hannele.honkanen@joensuu.fi

Hannelen sairaanhoitajan ja ohjauksen opintojen (kasvatustieteen kandidaatti) sekä työkokemuksen keskiössä ovat aina olleet ihmiset ja heidän tarinansa. "Vahvuuteni on yksilöohjauksessa. Osaan rakentaa yksilöllisiä ja luovia työllistymisen vaihtoehtoja. Kiinnostukseni ydinalueita ovat toimijuuden tukeminen, urasuunnittelu ja työllisyyskysymykset."

Utta Tiittanen – Joensuu, Kiihtelysvaara, Tuupovaara, Eno, Uimaharju 050 323 0294 utta.tiittanen@joensuu.fi

Työkykykoordinaattorin tehtävässä Utta auttaa selvittämään asiakkaan työkykyyn liittyviä asioita. Utalla on monipuolinen ammatillinen historia, sillä hänellä on taskussaan muun muassa bioanalyytikon ja artesaanin tutkinnot. Utta on nykyisessä työssään jo havainnut että ihmisen aito kohtaaminen ja keskustelu auttaa asiakasta itse havahtumaan, että onkin olemassa yllättävän paljon erilaisia vaihtoehtoja tilanteiden selvittämiseen. "Tarkastelen asioita myönteiseltä kannalta ja positiivisuuden kautta. Etsin ratkaisuja oivaltamisen, mietiskelyn ja vaihtoehtojen avulla."

Anu Honkanen – Joensuu 050 516 3068 anu.honkanen@joensuu.fi

Kuunteleva ja empaattinen Anu Honkanen auttaa joensuulaisia kuntoutus- ja eläkeselvittelyissä. Anu on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja työskenteli ennen nykyistä työkykykoordinaattorin tehtäväänsä yksilövalmentajana. Työhistoriasta löytyy myös kunnioitettavat 15 vuotta sairaanhoitajana! Anun mielestä parasta hänen työssään onkin asiakkaiden aito kohtaaminen ja heidän asioiden eteenpäin vieminen. Kannustavana persoonana hän kehoittaakin asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä. ”Katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä ja mihin suuntaan polkusi jatkuisi!”

Mirva Pääskyvuori – Joensuu 050 409 2205 mirva.paaskyvuori@joensuu.fi

Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja se kun saamme yhdessä verkoston kanssa purettua työllistymisen tai toimijuuden esteitä. Pitkä työkokemus ohjaustyöstä yhdessä aikuiskasvatustieteen, päihdetyön ja työkykykoordinaattori -opintojen kanssa antavat eväitä luovia työllisyydenhoidon kentällä. Persoonana olen helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton. Pohdiskelen asioita monelta kantilta. Minulle tärkeintä onkin aidot ja ennakkoluulottomat kohtaamiset ihmisten välillä. Minuun voit ottaa yhteyttä, kun työkyky mietityttää, pohdit ammatillista kuntoutusta, urasuunnittelu tökkii tai tuntuu, että tilanne on solmussa. Etsitään yhdessä punaista lankaa! Ota rohkeasti yhteyttä! Tyhmiä kysymyksiä ei ole, aina voi kysyä!

Satu Muhonen – Kitee, Tohmajärvi 040 105 1181 satu.muhonen@kitee.fi

Satu Muhosen puoleen voit kääntyä työhön kuntoutumiseen tai eläkeselvittelyihin liittyvissä kysymyksissä Kiteellä ja Tohmajärvellä. Jos esimerkiksi et tiedä minne hakeutua tai hakemusten täyttäminen tuottaa tuskaa, niin rauhallinen ja ennakkoluuloton työkykykoordinaattori Satu on tukenasi. Satu on koulutukseltaan lähihoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja yhteisöpedagogin tutkinto on myös työn alla. Hoitoalalta, sekä työllisyyspalvelujen yksilövalmennuksesta löytyy työhistoriaa 8 vuoden ajan. "Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen ja keskustelu heidän kanssaan. Ja se kun huomaa että on voinut olla aidosti avuksi. Asiakkaan asioiden eteenpäin nytkähtäminen on yksi tärkeimmistä asioista työssäni."

Nelli Ikonen – Liperi 050 472 4571 nelli.ikonen@liperi.fi

Liperissä Topakka-hankkeessa työskentelevä Nelli on koulutukseltaan sosionomi ja tehnyt ohjaustyötä mm. lastensuojelussa ja vastaanottokeskuksessa sekä "YTYÄ! YhteisTYÖLLÄ tuloksiin" -hankkeessa työhönvalmentajana. Työkykykoordinaattorin töiden ohessa hän suorittaa sosionomin ylempää AMK-tutkintoa, tavoitteenaan valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä. Työssään Nelli kuvailee itseään rauhalliseksi ja empaattiseksi. "Parasta työssäni on asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut ja luottamuksen rakentumisen syntyminen. Ja se, jos asiakkaita on saanut autettua heidän asioissaan." Hän haluaakin rohkaista ottamaan yhteyttä, jos oma työkyky millään tavalla askarruttaa.

Sanna Kasurinen – Outokumpu 050 326 4546 sanna.kasurinen@outokummunkaupunki.fi

Outokummussa työskentelevä Sanna auttaa eteenpäin esimerkiksi hakemusten laatimisessa ja työkykyyn liittyvissä asioissa. Sanna on kaverinasi selvittelyjen ajan ja ohjaa sinut sopiviin palveluihin. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus terveyskeskuksen vastaanotosta, jonka jälkeen matka jatkui työllisyyden hoidon pariin työhönvalmentajaksi YTYÄ-hankkeeseen ja työkykykoordinaattoriksi Topakkaan. "Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen ja keskustelu heidän kanssaan. Ja se kun huomaa että on voinut olla aidosti avuksi."