Topakan työkykykoordinaattorit

Tutustu Topakan työkykykoordinaattoreihin

Aino Korhonen – Joensuu 050 354 6902 aino.korhonen@joensuu.fi

Aino on työkykykoordinaattori ja duuniagentti, joka päätyi nykyisiin tehtäviinsä fysioterapeutin työn ja aikuiskasvatustieteen opintojen kautta. Työelämän moniosaajana hän nauttii ongelmanratkaisusta ja haasteista, eikä pelkää myöskään astua epämukavuusalueelle. "Parasta työssäni on monipuoliset työpäivät ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa." Mitä sanoisit asiakkaalle jota työkykyyn liittyvät asiat askarruttaa? "Kysyvä ei tieltä eksy! Vanha sanonta mutta toimii edelleenkin..."

Hannele Honkanen – Joensuu 050 467 8522 hannele.honkanen@joensuu.fi

Hannelen sairaanhoitajan ja ohjauksen opintojen (kasvatustieteen kandidaatti) sekä työkokemuksen keskiössä ovat aina olleet ihmiset ja heidän tarinansa. "Vahvuuteni on yksilöohjauksessa. Osaan rakentaa yksilöllisiä ja luovia työllistymisen vaihtoehtoja. Kiinnostukseni ydinalueita ovat toimijuuden tukeminen, urasuunnittelu ja työllisyyskysymykset."

Utta Tiittanen – Joensuu, Kiihtelysvaara, Tuupovaara, Eno, Uimaharju 050 323 0294 utta.tiittanen@joensuu.fi

Työkykykoordinaattorin tehtävässä Utta auttaa selvittämään asiakkaan työkykyyn liittyviä asioita. Utalla on monipuolinen ammatillinen historia, sillä hänellä on taskussaan muun muassa bioanalyytikon ja artesaanin tutkinnot. Utta on nykyisessä työssään jo havainnut että ihmisen aito kohtaaminen ja keskustelu auttaa asiakasta itse havahtumaan, että onkin olemassa yllättävän paljon erilaisia vaihtoehtoja tilanteiden selvittämiseen. "Tarkastelen asioita myönteiseltä kannalta ja positiivisuuden kautta. Etsin ratkaisuja oivaltamisen, mietiskelyn ja vaihtoehtojen avulla."

Anu Honkanen – Joensuu 050 516 3068 anu.honkanen@joensuu.fi

Kuunteleva ja empaattinen Anu Honkanen auttaa joensuulaisia kuntoutus- ja eläkeselvittelyissä. Anu on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja työskenteli ennen nykyistä työkykykoordinaattorin tehtäväänsä yksilövalmentajana. Työhistoriasta löytyy myös kunnioitettavat 15 vuotta sairaanhoitajana! Anun mielestä parasta hänen työssään onkin asiakkaiden aito kohtaaminen ja heidän asioiden eteenpäin vieminen. Kannustavana persoonana hän kehoittaakin asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä. ”Katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä ja mihin suuntaan polkusi jatkuisi!”

Satu Muhonen – Kitee, Tohmajärvi 040 105 1181 satu.muhonen@kitee.fi

Satu Muhosen puoleen voit kääntyä työhön kuntoutumiseen tai eläkeselvittelyihin liittyvissä kysymyksissä Kiteellä ja Tohmajärvellä. Jos esimerkiksi et tiedä minne hakeutua tai hakemusten täyttäminen tuottaa tuskaa, niin rauhallinen ja ennakkoluuloton työkykykoordinaattori Satu on tukenasi. Satu on koulutukseltaan lähihoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja yhteisöpedagogin tutkinto on myös työn alla. Hoitoalalta, sekä työllisyyspalvelujen yksilövalmennuksesta löytyy työhistoriaa 8 vuoden ajan. "Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen ja keskustelu heidän kanssaan. Ja se kun huomaa että on voinut olla aidosti avuksi. Asiakkaan asioiden eteenpäin nytkähtäminen on yksi tärkeimmistä asioista työssäni."

Nelli Ikonen – Liperi 050 472 4571 nelli.ikonen@liperi.fi

Liperissä Topakka-hankkeessa työskentelevä Nelli on koulutukseltaan sosionomi ja tehnyt ohjaustyötä mm. lastensuojelussa ja vastaanottokeskuksessa sekä "YTYÄ! YhteisTYÖLLÄ tuloksiin" -hankkeessa työhönvalmentajana. Työkykykoordinaattorin töiden ohessa hän suorittaa sosionomin ylempää AMK-tutkintoa, tavoitteenaan valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä. Työssään Nelli kuvailee itseään rauhalliseksi ja empaattiseksi. "Parasta työssäni on asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut ja luottamuksen rakentumisen syntyminen. Ja se, jos asiakkaita on saanut autettua heidän asioissaan." Hän haluaakin rohkaista ottamaan yhteyttä, jos oma työkyky millään tavalla askarruttaa.

Sanna Kasurinen – Outokumpu 050 326 4546 sanna.kasurinen@outokummunkaupunki.fi

Outokummussa työskentelevä Sanna auttaa eteenpäin esimerkiksi hakemusten laatimisessa ja työkykyyn liittyvissä asioissa. Sanna on kaverinasi selvittelyjen ajan ja ohjaa sinut sopiviin palveluihin. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus terveyskeskuksen vastaanotosta, jonka jälkeen matka jatkui työllisyyden hoidon pariin työhönvalmentajaksi YTYÄ-hankkeeseen ja työkykykoordinaattoriksi Topakkaan. "Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen ja keskustelu heidän kanssaan. Ja se kun huomaa että on voinut olla aidosti avuksi."

Minna Kinnunen – Joensuu 050 479 8455 minna.kinnunen@joensuu.fi

Minna Kinnunen on taustaltaan lähi- ja sairaanhoitaja. Minna kertoo luotettavuuden, empaattisuuden sekä aitouden kuvastavan häntä parhaiten. ”Kohtelen kaikkia tasa-arvoisesti. Olen tästä myös aika tarkka. ” Parasta antia tulevassa työssään hän uskoo olevan kohtaamiset asiakkaiden kanssa. ”Haluan auttaa ja löytää sen parhaan ratkaisun jokaisen asiakkaan tilanteeseen.”

Minna Määttänen – Joensuu 050 463 7531 minna.maattanen@joensuu.fi

Minna on työskennellyt hoiva-alalla 17 vuoden ajan mielenterveysasiakkaiden ja kehitysvammaisten parissa. -”Toimin hetken aikaa työhönvalmentajana Ytyä! – Yhteistyöllä tuloksiin hankkeessa, kunnes minua pyydettiin Topakka-hankkeeseen mukaan. ” Työssään Minna kuvaa tarttuvansa rohkeasti uusiin asioihin, eikä pelkää haasteita. -”Parasta työssäni ovat asiakaskohtaamiset ja ihmisten auttaminen. Nautin ongelmien ratkaisemisista ja hyvistä onnistumisista.”