Kulttuurikimppa

Kulttuurikimppa tarjoaa mahdollisuuksia yhteisöllisiin kulttuurielämyksiin Joensuussa. Kulttuurikimppa-tapahtumissa luodaan matalan kynnyksen kulttuurisia kohtaamisia ja niihin voi osallistua kuka vain. Tapahtumissa vapaaehtoiset Kulttuurikamut ovat jakamassa kulttuurielämystä osallistujien kanssa.

Kulttuurikamu on kulttuurista ja ihmisten kohtaamisesta kiinnostunut henkilö, joka toimii vapaaehtoisena Kulttuurikimppa-tapaamisissa. Kulttuurikamulla on tietoa paikallisista kulttuurilaitoksista ja niiden toiminnasta. Kulttuurikamuksi voi ryhtyä kuka tahansa motivoitunut henkilö. Kaikki Kulttuurikamut ovat käyneet Kouluttaudu kamuksi Kulttuurikimppaan –kurssin.

Kulttuurikimpan kanssa yhteistyössä toimivat Joensuun taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo Hilma, Joensuun kaupunginorkesteri sekä Vaara-kirjastot. Kulttuurikimppa on kaikille avointa toimintaa. Tule mukaan kimppaan!

Kouluttaudu kulttuurikamuksi

Uusi, maksuton Kouluttaudu kamuksi Kulttuurikimppaan -vapaaehtoiskoulutus järjestetään 4.9. – 9.10.2019! Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30 – 19.00.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa (Koskikatu 25) keskiviikkona 4. syyskuuta klo 17.30.

Ilmoittautuminen kurssille avautuu 16.8. klo 9.00 Kansalaisopiston kautta:
https://www.opistopalvelut.fi/joensuu/course.php?l=fi&t=10494

Taide- ja kulttuurilaitoksiin tutustumisen lisäksi kurssilla keskitytään myös vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin sekä käydään läpi muun muassa esteettömyyteen sekä taiteeseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Sosiaalinen media

Sivu arviointi ja palaute