Kulttuurikimppa

Kulttuurikimppa tarjoaa mahdollisuuksia yhteisöllisiin kulttuurielämyksiin Joensuussa. Kulttuurikimppa-tapahtumissa luodaan matalan kynnyksen kulttuurisia kohtaamisia ja niihin voi osallistua kuka vain. Tapahtumissa vapaaehtoiset Kulttuurikamut ovat jakamassa kulttuurielämystä osallistujien kanssa.

Kulttuurikamu on kulttuurista ja ihmisten kohtaamisesta kiinnostunut henkilö, joka toimii vapaaehtoisena Kulttuurikimppa-tapaamisissa. Kulttuurikamulla on tietoa paikallisista kulttuurilaitoksista ja niiden toiminnasta. Kulttuurikamuksi voi ryhtyä kuka tahansa motivoitunut henkilö. Kaikki Kulttuurikamut ovat käyneet Kouluttaudu kamuksi Kulttuurikimppaan –kurssin.

Kulttuurikimpan kanssa yhteistyössä toimivat Joensuun taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo Hilma, Joensuun kaupunginorkesteri sekä Vaara-kirjastot. Kulttuurikimppa on kaikille avointa toimintaa. Tule mukaan kimppaan!

Syksyn Kulttuurikimppa-tilaisuudet

Kulttuurikimppa-tapahtumissa on mukana vapaaehtoiskoulutuksen käyneitä Kulttuurikamuja, jotka ovat paikalla juuri Sinua varten. Heidän kanssaan voi vaihtaa ajatuksia taiteesta, konserteista tai vaikka jutella päivän säästä, jos siltä tuntuu! Tervetuloa mukaan Kulttuurikimppaan!

 

Makupaloja Kimasen lennosta

 

To 10.10. klo 11 - Huom! Muuttunut aika!
Carelia-sali, vapaa pääsy

Tule mukaan kuuntelemaan Joensuun  kaupunginorkesterin avointa kenraaliharjoitusta.
Kimasen lentoa -konsertista. Solistina Seppo Kimanen, sello, kapellimestarina Eero Lehtimäki.

 

Iltakonsertti: Duo Tiksola

To 21.11.  klo 19
Carelia-sali, pääsyliput 24/22/5 euroa

Joensuun kaupunginorkesterin konsertti. Solisteina Antti Tiksola, viulu ja Minna Pensola, viulu.
Huom! Kimppalaisille pääsyliput Carelicumista 20/18/5 euroa, kun mainitset Kulttuurikimpan ostaessasi lippua. Alennus voimassa Carelicumin palvelupisteellä 16.11. saakka. Kulttuurikimppa-lipulla pääset istumaan yhdessä Kulttuurikamujen ja muiden kulttuurikimppalaisten kanssa.

 

Jouluglögit taidemuseossa

Ti 10.12. klo 13–15
Tule siemailemaan glögiä ja tunnelmoimaan taidetta vuoden viimeiseen Kulttuurikimppaan taidemuseossa! Tapahtumassa on paikalla Kulttuurikamu-koulutuksen käyneitä vapaaehtoisia, joiden kanssa voi halutessaan vaihtaa ajatuksia ja kiertää näyttelyitä (museoon pääsymaksu).

Kouluttaudu kulttuurikamuksi

Uusi, maksuton Kouluttaudu kamuksi Kulttuurikimppaan -vapaaehtoiskoulutus järjestetään 4.9.–9.10.2019! Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30–19.00.

Ensimmäinen kokoontumiskerta on Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa (Koskikatu 25) keskiviikkona 4. syyskuuta klo 17.30.

Ilmoittautuminen kurssille avautuu 16.8. klo 9.00 Kansalaisopiston kautta:
https://www.opistopalvelut.fi/joensuu/course.php?l=fi&t=10494

Taide- ja kulttuurilaitoksiin tutustumisen lisäksi kurssilla keskitytään myös vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin sekä käydään läpi muun muassa esteettömyyteen sekä taiteeseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Sosiaalinen media

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute