Sisältöjulkaisija

angle-left Vaikuta Niinivaaran Vesitorninpuiston suunnitteluun — kysely avoinna marraskuun loppuun

Vaikuta Niinivaaran Vesitorninpuiston suunnitteluun — kysely avoinna marraskuun loppuun

Niinivaaran Vesitorninpuisto on rauhallinen puistoalue kerrostaloasutuksen keskellä. Puiston viheralueet ja kulkuväylät ovat osin pahasti kuluneet ja puistosta on jouduttu poistamaan vuosien varrella puita. Puiston korkeimman kohdan reuna tulee myös muuttumaan vesitornityömaan myötä. Puistoon on toivottu vuosien varrella enemmän istuskelun ja oleskelun paikkoja. Niinivaaran alueelle joitakin vuosia sitten tehdyssä esteettömyysselvityksessä osalle jyrkimpiä puistoväyliä toivottiin kaiteita. Puistossa on nykyisin muutama irtopenkki, valaistuja pyöräteitä, puistoväyliä ja beachvolley-kenttä. Kasvillisuus on pääosin nurmialuetta ja yksittäisiä puita. Puiston Niinivaarantien puoleisessa reunassa on pieni koivikko.


Puistoa on tarkoitus uudistaa lähivuosina, ja sen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Kaupunkilaisilla on mahdollisuus 17.-30.11.2022 välisenä aikana vastata nettikyselyyn puiston suunnittelun tueksi. Kyselyyn voi vastata myös puhelinhaastatteluna.


Puiston suunnitelmaluonnos asetetaan ensi vuoden alkupuolella maanrakennuslain mukaisesti julkisesti nähtäville.


Kyselyyn vastataan anonyymisti, eikä vastaajatietoja tallenneta. Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/vesitorninpuisto

Soita ja varaa puhelinhaastatteluaika puistosuunnittelija Paula Lamminsalolta numerosta 050 913 1664.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.