Sisältöjulkaisija

angle-left Halloween-piha avaa Sinkkolan loppuvuoden ohjelman

Halloween-piha avaa Sinkkolan loppuvuoden ohjelman

Kesäkuussa alkanut vesikattoremontti Sinkkolan kotieläinpihan päätalolla on saatu päätökseen. Syksyn tapahtumakauden avauksena toimii Halloween-piha, jonka myötä kauhuaiheiset hahmot täyttävät Sinkkolan pihapiirin 25.10.–6.11.

Sinkkolan joulunavausta vietetään 25. marraskuuta ja joulunavetassa voi vierailla joulukuussa. Sinkkolassa järjestetään myös 4.–6.-luokkalaisille tarkoitettua Junnuklubia viikoittain keskiviikkoisin ja torstaisin.

Sinkkolan kotieläinpihassa vieraili kesän 2023 aikana lähes 40 000 kävijää. Päätalon remontin sijoittuminen vilkkaimman sesongin aikaan toi haasteita, mutta antoi ideoita myös tulevaan.

– Kesäkahviomme siirtyi remontin ajaksi konttiin piha-alueelle. Tämä otettiin kävijöiden puolesta ilolla vastaan ja harkitsemme konttikahvilan käyttöä myös tulevina vuosina, kommentoi Sinkkolan nuoriso-ohjaaja Tiina Karttunen.

– Remontin vuoksi myös askartelupajamme eli Sinkkola-pajan siirtyminen aitasta navetan ylisille sai kävijöitä kiitosta. Tilat koettiin avariksi ja ylisistä muodostui koko perheen yhteinen askartelupaikka. Pajan toiminta oli tänä vuonna paljon suositumpaa kuin koskaan ennen, Karttunen jatkaa.

Kotieläinpiha toimii kesäisin Sinkkolan nuoriso- ja asukastalon tiloissa. Muina aikoina tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia sekä 4.–6.-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotoimintaa. Tiloja voivat vuokrata myös erilaiset järjestöt ja muut toimijat.  Seuraavan kerran kotieläinpiha avataan toukokuussa 2024.

Lisätietoja Sinkkolan tapahtumista löytää Sinkkolan kotieläinpihan Facebook-sivulta sekä Joensuun kaupungin tapahtumakalenterista.

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.