KUULUTUKSET

angle-left Stipendit haettavana Helvi Lehtosen stipendirahastosta

Stipendit haettavana Helvi Lehtosen stipendirahastosta

Joensuun kaupungin kasvatus- ja koulutuslautakunta julistaa haettavaksi stipendejä Helvi Lehtosen stipendirahastosta entisen Pyhäselän kunnan alueella nyt asuville tai perusopetuksen alueella suorittaneille opiskelijoille. Stipendejä jaetaan enintään 5 000 euron arvosta siten, että yhden stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendejä voidaan rahaston sääntöjen mukaan myöntää hakijalle, joka
1. asuu hakuhetkellä entisen Pyhäselän kunnan alueella tai on asunut perusopetuksen ajan entisen Pyhäselän kunnan alueella
2. hakija on hakuhetkellä enintään 21-vuotias
3. hakijan omat ansio- ja pääomatulot ovat vuodelta 2018 enintään 10 000 euroa ja vanhempien ansio- ja pääomatulot vuodelta 2018 yhteensä enintään 50 000 euroa.
4. hakijan opintomenestys on ollut oman luokkansa/ryhmänsä keskiarvoa parempi.

Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava viimeistään 9.10.2019 kello 15.00 mennessä
Joensuun kaupungin kasvatus- ja koulutuslautakunnalle, os. Länsikatu 15, 4B, 2. krs., 80110 Joensuu, kuoreen merkintä ”Stipendihakemus”. Mikäli hakija ei asu hakuhetkellä entisen Pyhäselän kunnan alueella, tulee hänen antaa selvitys perusopetuksen aikaisesta asumisestaan alueella. Hakemukseen on myös liitettävä oppilaitoksen antama todistus opiskelusta ja opintomenestyksestä verrattuna oman luokan/ryhmän menestykseen sekä hakijan ja vanhempien veropäätökset vuodelta 2018.

Lisätietoja antaa hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen, 0400 152 323 tai riitta.huurinainen@joensuu.fi

Joensuun kaupunki

 

SomeShare