Sisältöjulkaisija

angle-left Puhas: Joulunpyhät tuovat muutoksia myös jätehuoltoon

Joulunpyhät tuovat muutoksia myös jätehuoltoon

Jäteastioiden tyhjennykset

Jouluaattona, joulun pyhinä sekä uudenvuodenpäivänä jäteastioita ei tyhjennetä. Juhlapyhien takia jäteastian tyhjennyspäivä voi aikaistua tai myöhästyä 1–2 päivällä. Jäteastioita tyhjennetään joulukuussa myös lauantaisin sekä loppiaisena.

Jäteasemat ja jätekeskus

Itsepalveluasemat Kontiokaari Joensuussa ja Liperin jäteasema Myllykaari Ylämyllyllä ovat avoinna itsepalveluna joka päivä, myös juhlapyhinä klo 6–22.

Kotitalouksien vaaralliset jätteet, sähkölaitteet sekä muut maksuttomat jätteet voi tuoda Kontiokaareen vain arkipäivänä ma–ke klo 13–19 ja to–pe 9–15 sekä Myllynkaareen vain arkitiistaina klo 14–18.

Muut jäteasemat Enossa, Ilomantsissa, Kontiolahdessa ja Polvijärvellä sekä Kontiosuon jätekeskus ovat juhlapyhinä suljettu.

Asiakaspalvelu

Puhaksen asiakaspalvelu on juhlapyhinä suljettu, mutta nettisivujen chatbot auttaa yleisimmissä kysymyksissä ympäri vuorokauden. Sähköinen asiointi -palvelussa voi asioida joka päivä ympäri vuorokauden.

Arkipäivisin asiakaspalvelu on tavoitettavissa parhaiten puhelimitse klo 9–15 tai chatin kautta klo 8–16. Puhelinpalvelussa on käytössä myös takaisinsoittopalvelu.

 

Kiitos, kun lajittelet joulunakin! Katso joulun jätteiden lajitteluvinkit