Liikunta Joensuu Areena yleistä

Liikuntaa, urheilua ja tapahtumia
Joensuu Areena tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ainutlaatuiset tilat. Messut, kokoukset, konsertit ja urheilutapahtumat - monitoimihalli muuntautuu tilaisuuden vaatimusten mukaisesti juhlasalista urheiluareenaksi.

Joensuu Areenassa on erinomaiset harjoitus- ja kilpailuolosuhteet usealle eri palloilu- ja sisäurheilulajille. Samanaikaisesti hallissa voi olla lähes kymmenen eri lajin harrastajaa. Vuodenaikojen ja tapahtumavarausten mukaan kenttäpintoja voidaan muuntaa lajivaatimusten mukaisesti, siirrettävä parketti ja tekonurmi antavat mahdollisuudet kansallisten ja kansainvälistenkin otteluiden sekä tapahtumien järjestämiseen.

Myös yksittäiskäyttäjä pääsee liikkumaan hyvissä olosuhteissa. Ostamalla kertalipun pääset käyttämään kaikkia kenttätiloja (poislukien kiipeilyseinä), kun niissä ei ole ennakkoon varattua vuoroa.

Suomen suurin puurakennus tarjoaa erinomaiset puitteet mitä monipuolisimmille tapahtumille. Muunneltavat tilat palvelevat niin seminaareissa, kokouksissa kuin megaluokan konserteissa. Saman katon alle voidaan sovittaa päiväluennot, ruokailut ja iltajuhlallisuudet. Lähes hehtaarin suuruinen kenttäalue jakautuu myös toimivaksi messualueeksi.

Aukioloajat 11.-17.3.2019
ma 12.00-23.00 Parketti ei käytössä
ti 8.00-23.00 Parketti ei käytössä
ke 8.00-23.00 Parketti ei käytössä
to Suljettu Tapahtuman rakentaminen
pe Suljettu Tapahtuman rakentaminen
la Suljettu urheilukäytöltä Suurmarkkinat
su Suljettu urheilukäytöltä Suurmarkkinat

 

Ovet ja lipunmyynti avataan 30 min ennen hallin aukeamista ja suljetaan 1 h ennen sulkemisaikaa. Vakiovuorot tai tapahtumat voivat tapauskohtaisesti jatkua aukioloajan jälkeen. Pukuhuoneet ja kokoustilat käytössä ennakkovarauksesta myös viikonloppuisin ja kesän aikana. Halli voi olla suljettuna juhlapyhien ja eri tapahtumien vuoksi kokonaan tai jonkin kenttäalueen osalta. Kenttäkohtaiset tiedot voit tarkistaa varauskalenterista. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Liikunta Joensuu Areena urheilu- ja liikuntakäyttö

Urheilu- ja liikuntakäyttö

Liikunta Joensuu Areena Tapahtumat

Tapahtumat

Liikunta Areena english

Brief In English