"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Rantabaanan rakentaminen Utrantiellä jatkuu

« Takaisin

Joensuun kaupunki saneeraa Utrantien jalankulku- ja pyörätietä Telkäntien ja Mäkitien välillä heinä–elokuussa. Lisäksi jalankulku- ja pyörätien varrella olevia viheralueita parannetaan.

Työt käynnistyvät 2.7. alkavalla viikolla ja alustava arvioitu valmistumisajankohta on elokuussa 2018. Urakka-alueella aletaan poistaa puita tiistaina 26.6.

Utrantien Pielisjoen puoleinen jalankulku- ja pyörätie suljetaan työn ajaksi liikenteeltä ja liikkujat ohjataan Utrantien pohjoispuolella olevalle jalankulku- ja pyörätielle. Työmaa lisää alueella raskasta ajoneuvoliikennettä.

Rantabaana keskustasta Pielisjoen rantaa pitkin Rantakylään

Saneerattava pätkä on osa laajempaa kokonaisuutta, niin sanottua Rantabaanaa. Yhdestä kaupungin vilkkaimmin liikennöidystä väylästä rakennetaan korkeatasoinen, kaksisuuntainen pyörätie ja jalkakäytävä. Valmistuttuaan se kulkee keskustasta Pielisjoen rantaa pitkin aina Rantakylään saakka. Tätä puna-asfalttista baanaa rakennettiin viime syksynä ensimmäinen osuus Sirkkalan sillalta Telkäntielle. Uusi osuus on poikkileikkaukseltaan noin metrin kapeampi kuin viime kesänä rakennettu.

Päivitetty 28.06.2018

« Takaisin