Yritystontit, Papinkangas

Papinkangas on Joensuun seuraava merkittävä kaupan ja teollisuuden keskittymä, jonka näkyvimmät paikat ovat nyt tarjolla.

Papinkangas sijaitsee valtatie 6:n varrella, Karhunmäen vieressä. Automatka Papinkankaalta keskustaan vie alle10 minuuttia eli saman verran kuin esimerkiksi Raatekankaalta. Karhunmäen eritasoliittymä on alueen vieressä, joka takaa nopean yhteyden moottoritielle. Tontit ovat näkyvällä paikalla, joten yrityksesi huomataan varmasti.

Papinkankaalla on tarjolla sekä liike- että teollisuustontteja. Tontteja voidaan tarvittaessa muokata yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Alue sopii paljon tilaa tarvitsevalle liiketoiminnalle, sillä takaosaan voidaan räätälöidä isojakin tontteja. Papinkankaantien ja valtatien väliseen kulmaan on osoitettu paikka paljon tilaa tarvitsevalle erikoistavarankaupalle.

Papinkangas avattiin vuonna 2017 ja ensimmäinen yritys toimii jo alueella. Ensimmäisen vaiheen kadut ja kunnallistekniikka ovat valmiina tonteilla. Alueen tontit ovat hyväpohjaisia; maaperä on moreenia, mikä helpottaa rakentamista. Tontit omistaa Joensuun kaupunki ja tontin voi joko ostaa tai vuokrata.

Hyödynnä alueen hyvä sijainti ja rakenna yrityksesi lähelle asiakkaita, joita kaupungin nopeasti kasvavassa eteläosassa on koko ajan enemmän.

Papinkankaan esite

 

Sivu arviointi ja palaute