Yritystontit, GreenPark

GreenPark on uudenlainen yrityspuisto, joka on suunniteltu erityisesti cleantech- sekä puu- ja metalliteollisuuden yritysten tarpeisiin. Perinteinen yrityspuisto vain kokoaa yritykset samalle alueelle – GreenPark tekee sijainnista ja naapuruudesta todellisen kilpailuedun alueen yrityksille.

GreenPark tuottaa yrityksellesi tehokkuutta sekä kustannussäästöjä materiaali- ja energiavirtojen optimoinnista, ja on loistava alusta yritysten väliselle yhteistyölle. Todisteena tästä on John Deeren ympärille muodostunut maailmanluokan yhteistyöverkosto. GreenParkin rakentumisessa tärkeässä osassa onkin ollut yhteistyö John Deeren kanssa: yrityspuistoa on kehitetty palvelemaan John Deeren ja sen toimittajaverkon yritysten toimintaa.

Nyt etsitään seuraavaa veturiyritystä, jolle voitaisiin luoda parhaat mahdolliset toimintaedellytykset. Onko se sinun yrityksesi?

GreenParkissa on monipuoliset logistiset yhteydet:

  • syväsatama, josta yhteys Itämerelle
  • ratayhteys ja lastausasemat alueella
  • Joensuun keskusta pyörämatkan päässä
  • oppilaitokset ja tutkimus lähellä – ammattiopistoon matkaa alle kilometri.

GreenPark on nimensä mukaisesti vihreä. Aurinkoenergiaa ja maalämpöä hyödynnetään jo alueella. Seuraavaksi puisto saa älykkään energiajärjestelmän, jolla yritysalueesta saadaan mahdollisimman hiilineutraali ja energiatehokas. GreenParkin seuraavassa rakennusvaiheessa alue saa keskuksen, johon tulee tukitoimintoja ja oheispalveluita alueen yrityksiä varten.

GreenParkin alueen omistaa Joensuun kaupunki. Yrityspuistoa ja sen kehittämistä koordinoi Joensuun Yrityskiinteistöt Oy, joka on kaupungin omistama kiinteistöyhtiö.

http://www.joensuunyrityskiinteistot.fi/

 

GreenParkin esite

YHTEYSTIEDOT

maaomaisuus@joensuu.fi

 

Sanna Alenius

tonttipäällikkö

050 553 0406
sanna.alenius@joensuu.fi

 

Juha Heikura
Joensuun Yrityskiinteistöt Oy
0400 616 850
juha.heikura@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute