Saavutettavuusseloste, sivun otsikko

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Joensuun luonto-opasta osoitteessa www.joensuu.fi/web/joensuun-luonto. Verkkosivun suunnittelussa ja toteutuksessa on noudatettu saavutettavuusvaatimusten WCAG 2.1 A- ja AA-tason kriteerejä. Verkkosivu on julkaistu 14.1.2022.

Verkkosivut vastaavat suurilta osin saavutettavuusvaatimuksia. Verkkosivut pohjautuvat Joensuun kaupungin verkkosivuihin, joiden saavutettavuuden on arvioinut Avaava Digital Oy.

Tämä saavutettavuusseloste kirjoitettu 14.1.2022.

Verkkopalvelussa havaitut puutteet

Semanttinen otsikkorakenne

Otsikoissa käytetyissä H1–H4 tageissa on poisjätettyjä tasoja. H1-otsikon jälkeen tuleva seuraava otsikko on joko H3 tai H4.

PDF-tiedostot

Sivustolla on vanhoja pdf-tiedostoja, jotka eivät ole saavutettavia.

Palautetta saavutettavuudesta

Saavutettavuudesta voi jättää palautetta verkkolomakkeella: Anna saavutettavuuspalautetta Joensuun kaupungin verkkolomakkeella tai sähköpostilla viestinta@joensuu.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivu arviointi ja palaute