Otsikko: Hanke: Työnhakijan tietotekniikan perustaidot, OPH:n rahottama maksuton koulutus

Hanke: Työnhankijan tietotekniikan perustaidot

HANKE: Työnhakijan tietotekniikan perustaidot, OPH:n rahottama maksuton koulutus

HANKE: Työnhakijan tietotekniikan perustaidot, OPH:n rahottama maksuton koulutus

Työnhakijan tietotekniikan perustaidot ryhmät ovat opetushallituksen tukemaa työttömille, työttömyysuhan alaisille tai lomautetuille suunnattuja maksuttomia kursseja. TE-toimiston päätöksellä osallistujan työttömyysetuus ei vaarannu. Opintoja käsitellään lyhytkestoisina opintoina työttömyysetuudella tuettuna. Koulutuksen osallistuvan, jolla on voimassa oleva työttömyysetuus, on ilmoitettava ennen koulutuksen alkua TE-toimistoon koulutuksen ajankohta ja sisältö. Opintojen tukemisesta ja siihen liittyvästä menettelystä on lisää luettavissa TE-palveluiden verkkosivulla.

Ilmoittaudu itse kurssille puhelimitse tai webissä (www.opistopalvelut.fi/joensuu). Paikkoja rajoitetusti.

Käynnistämme syksyn 2020 aikana kolme opintoryhmää. Opintoryhmiä tarjotaan keväälle 2021 aikana 3 lisää. Näiden ryhmien aikataulut saat tietoosi opistopalvelut.fi/joensuu -palvelusta tai kansalaisopiston toimistosta. 

Syyslukukaudella 2021 lisäksi elokuusta alkaen kolme ryhmää tarjolla. Näistäkin lisätietoja www.opistopalvelut.fi/joensuu -palvelusta tai opiston toimistosta. 

Lisätietoja: Terho Kontkanen, p. 0505744432, terho.kontkanen@joensuu.fi.Linkki tarkkaan opetussuunnitelmaan, tallenna ja lue pdf-tiedosto:
Osaava työnhakija tarkka ops.pdf