Ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus edistää kestävää yritystoimintaa ja hiilineutraalia Joensuuta

Kumppanuudesta hyötyvät yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat kehittää toimintansa ympäristöystävällisyyttä, suunnitelmallisesti pienentää ilmastopäästöjään sekä kehittää omia ilmastoystävällisiä ratkaisuja asiakkailleen. Joensuun ilmastokumppanit ovat tärkeä osa Joensuun hiilineutraaliuteen tähtäävää ilmastotyötä.

 

Ilmastokumppanimme otsikko

Ilmastokumppanimme

 

Lue lisää - ilmastokumppani

Ilmastokumppanuus linkkiotsikko mikä ilmastokumppanuus

Mikä ilmastokumppanuus?

 

Ilmastokumppanuus leipäteksti mikä ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus on yhteistyötä hiilineutraalin kaupungin ja yhteisten ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi sekä yritysten kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Verkosto näyttää polun vastuulliseen toimintaan.

Ilmastokumppanuusverkostossa luomme yhteistyötä ja uusia toimintatapoja kaupungin, yritysten ja yhteisöjen välille. Ilmastokumppanina yritykset ja yhteisöt kehittävät toimintaansa ilmastoystävälliseksi esimerkiksi vähentämällä päästöjä tai kehittämällä ilmastoystävällisiä tuotteita ja palveluja.

Joensuun ilmastotyön mottona on: Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.

Ilmastokumppanuudessa on kyse pidemmän tähtäimen suunnitelmallisesta ilmastotyöstä, johon yrityksiä ja organisaatiota halutaan verkoston tuella kannustaa.

Lue lisää ilmastokumppanuudesta

Liity ilmastokumppaniksi otsikko

Liity ilmastokumppaniksi

 

Ilmastokumppanuus leipäteksti haluan ilmastokumppaniksi

Ryhdy ilmastokumppaniksi allekirjoittamalla ilmastositoumus Joensuun kaupungin kanssa.

Me autamme, mutta sinä saat päättää.

Ilmastositoumus koostuu itse määrittelemistänne tavoitteista ja toimenpiteistä, joilla pyritte vähentämään hiilijalanjälkeänne ja ympäristökuormaanne. Ilmastokumppanuus on askel suunnitelmalliseen ilmastotyöhön.

Ilmastokumppanina pääsette osaksi ilmastokumppaneiden verkostoa. Verkoston jäsenille järjestetään tapaamisia, tapahtumia ja webinaareja sekä jaetaan ajankohtaista tietoa ja työkaluja vähähiilisen toiminnan ja päästöjen vähentämisen tueksi.

 

Lue lisää ilmastokumppanuudesta

Ilmastokumppanuuspankki

Ilmastokumppanuuspankki

 

Ilmastokumppanuuspankista löydät tietoa

Ilmastokumppanuuspankista löydät tietoa kuinka aloittaa tai kehittää ilmastotoimia omassa yrityksessäsi tai yhteisössäsi. Tietopankki on kaikille avoin. Pankista löydät vinkkejä uuden kestävän liiketoiminnan innovoimiseen, kasvihuonekaasupäästöjen seurantaan, ilmastokuormasi vähentämiseen sekä tietoa verkostoitumismahdollisuuksista ja viestintävinkkejä.

Linkkipainike-Ilmastokumppanuuspankki