Avoimet työpaikat: tuottaja, tuotanto-AD ja videotuottaja

Meillä on uusi paketti ja nyt tarvitaan tekijöitä.

Me tehtiin silleen, että laitettiin viestintä ja tapahtumat yhteen nippuun. Nyt meillä ois sitten viestintä- ja tapahtumapalvelut, jossa puuhataan kaikkia kaupungin viestintään, markkinointiin, matkailuun, tapahtumiin ja niiden kehittämiseen liittyviä juttuja.

Tätä tivolia johtaa Pyykkösen Markku, joka hyppäsi pestiin kaupungin tapahtumapäällikön paikalta. Rokkarin näköinen virkamies ei ole ihan tavallinen tapaus, eikä tavallista ole ollut tekeminenkään.

Jo tapahtumapäällikkönä Pyykkönen laittoi kaupunginjohtajan raitiovaunuksi, Robinin Suven avaukseen ja kaupungin muovikierrätyksen kartalle.

Mihin kaikkeenhan sitä tästä vielä päästään, kun nyt tähän porukkaan otetaan mukaan tuottaja, videotuottaja ja tuotanto-AD.

Töitä tarjolla

Nyt siis haetaan uusia tekijöitä. Aikaisemmin näitä hommia on ostettu ulkoa. Nyt ois meininki tehdä hommia itse – silleen ketterämmin ja matalalla kynnyksellä.

Tuottajan hommana on hankkia meille uusia tapahtumia, pitää lankoja näpeissä matkailukuvioissa ja jeesata kaupunkiin tulevia tapahtumia. Tarkemmat ja viralliset speksit hakulomakkeineen löydät täältä.

Tuotanto-AD on meidän kynä, pensseli ja liitu samassa paketissa. Tehtävänä on saada kaupunki näyttämään hienolta ja erottumaan printissä, digissä ja somessa. Tarkemmat ja viralliset speksit hakulomakkeineen löydät täältä.

Videotuottaja käsikirjoittaa, kuvaa ja editoi liikkuvaa kuvaa kaupungin tekemisistä. Samalla pitäisi miettiä, että miten videota voitaisiin käyttää meillä entistä fiksummin.Tarkemmat ja viralliset speksit hakulomakkeineen löydät täältä.

Tittelit pois

Aikaisemmilla titteleillä tai todistuksilla ei ole tässä kohtaa väliä. Pääasia on, että olet tehnyt hienoja juttuja ja pystyt katsomaan asioita vähän erilaisesta vinkkelistä. Meitä siis kiinnostaa oikeaksi todistettuja tutkintotodistuksia enemmän portfolio, josta näemme, mitä olet jo tehnyt.

Pyydämme myös näkemään sen verran vaivaa, että raapisit vähän ajatuksiasi kokoon ennakkotehtävän muodossa. Tää teetetään siksi, että näemme vähän, miten hanskaat laajempia kokonaisuuksia ja millaisia ideoita asioihin löydät.

Hakuaika on 3.-27.5.2019. 

Portfolion ja ennakkotehtävän pohjalta valitaan haastateltavat. Haastattelut pidetään 3.–4.6. Laita siis nuo päivät jo kalenteriin.

Valinnat on tarkoitus tehdä ennen juhannusta. Töihin ruvetaan sitten, kun kesä on hummailtu – viimeistään elokuussa.

Hakuohjeet, portfolio ja ennakkotehtävä

Erikoisninjataidot supervau!

Mitään yksinäisiä susia tai lonely ridereita ei nyt haeta. Hommia kun paiskotaan tiimillä ja seinät ovat leveällä ja katto korkealla verkostojen ja yhteistyökumppaneiden suhteen. Omatoiminen pitää kuiteskin olla, että pystyt ottamaan hommia hoitaaksesi niin, että saat ne myös maaliinkin. Nippelien säätämisen lisäksi pitää hanskata isojakin kokonaisuuksia suunnittelusta toteutukseen.

Ja kun meillä nyt on uusi porukka, tehdään muutenkin uudella tavalla.

Kaavoihin kangistuminen ja virkamiesmäisyys ovat siis nou nou.

Boksin ulkopuolelta ajatteleminen ja rohkeus taas jees jees.

Erikoisninjataidot ne vasta ovatkin supervau! Ne on sellaisia taitoja, joita me ei vielä edes tiedetä tarvitsevamme, mutta niitä sinulla olisi kuitenkin tarjota.

Kovat on siis odotukset, mutta hyvää tarjotaan meiltäkin:

 • Vakiduuni, ihan ok palkka, ison talon edut ja kaikki perusjutut.
 • Lisäksi mahtava porukka, jossa saa olla rohkeasti oma itsensä, uuden kokeilemiseen kannustetaan (ihan kaupungin korkemmiltakin jakkaroilta) ja kaveria autetaan.
 • Työkaluiksi hommataan kaikki tarvittavat lelut ja hilkkeet, että saadaan tehtyä timanttista tavaraa.

Työkaverina parhaat tyypit

Työkavereiksi saat rokkari-Pyykkösen lisäksi Jatan, Hannelen, Kaisun, Tarjan, Niinan, Kari-Matin, Riston, Timon ja Teemun.

 • Tiedottaja Jatta jyystää tekstiä niin, että kirjaimet sinkoilevat näppiksistä. Tekee hommia rautaisella otteella.
 • Verkkotuottaja Hannele halkoo bittejä ja pistää vielä ykköset ja nollat kuorrutukseksi sekä nettisivuilla että somessa.
 • Suunnittelija Kaisu jeesaa tila-asioissa ja neuvoo mitä mitenkin pitäisi tehdä. Tuntee tapahtumien salat kuin omat taskunsa.
 • Tapahtumavastaava Tarja tuntee kaikki kaupunkiorganisaatiosta ja pitää tapahtumien luvat tanassa. Pyörittelee samalla vaaleja ja Vainonniemen huvilaa.
 • Projektipäällikkö Teemu tekee markkinointitempauksia ja kampanjoita. Heiluttelee välillä hassusti käsiä tai juoksee lumihangessa.
 • Koordinaattori Niina pitää tapahtumien tekijöitä koolla eri tilaisuuksissa ja ratkoo Timantti-tapahtumaideakisan asioita.
 • Kari-Matti neuvoo, miten Kauppatorilla saadaan stereot päälle ja mistä saa sopivan kokoisia telttoja. Samalla hän kertoo, miten ohjelmoidaan valoja ja ajetaan dronella.
 • Risto ja Timo puolestaan vääntävät eurovaalit ja niiden kalustot kuntoon.

Sivu arviointi ja palaute