Varstakuja 5 sisältö

Multimäen alueella on tarjolla tontti vapaarahoitteiseen yhtiömuotoiseen asuinrakentamiseen. Tontti sijaitsee Varstakujan päässä, rajoittuu puistoon kahdelta sivulta.  

Multimäki on Joensuun uusin kehittyvä asuinalue Joensuun itäpuolella Kulhontien ja Iiksenjoen kainalossa. Seuraavassa vaiheessa toteutetaan Multimäenväylän kautta uusi yhteys Ilomantsintielle. Alueelta löytyy päiväkoti ja leikkipuisto, lähimpään ruokakauppaan on matkaa reilu kilometri, uusi koulu on rakenteilla reilun kolmen kilometrin päähän Karsikkoon ja sieltä löytyy mm. kirjasto. Joensuun keskustaan on matkaa viisi kilometriä, jonne Multimäestä pääsee kätevästä paikallisliikenteen bussilla tai mikseipä vaikka pyörällä.  

 

Varstakujalla tarjolla olevalle tontille voi toteuttaa asumista kahteen kerrokseen. Tontilla on rakennusoikeutta 628 k-m² ja kunnallistekniikka on valmista. Tontille on rakennettava kolmen vuoden kuluessa kaupan allekirjoittamisesta asemakaavan ja rakennusjärjestyksen mukaiset rakennukset siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa käyttöönottokatselmuksen. Tontille tulee toteuttaa laadukasta asuntorakentamista, joka istuu Multimäen jo olemassa olevaan ilmeeseen. Tätä tonttia ei ole tarkoitettu palveluasumiseen.

 

 

Hakuehdot

Korkeimman tarjouksen tehnyt varaa tontin kaupantekoon asti maksamalla varausmaksun, joka on 2,5 % tarjouksen mukaisesta kauppahinnasta. Varausmaksu on maksettava kahden viikon kuluessa kilpailun ratkaisun jälkeen kaupungin erikseen laskuttamaa laskua vastaan. Varausmaksu on osa kauppahintaa kaupan toteutuessa. Kaupan peruuntuessa tarjoajasta johtuvasta syystä varausmaksua ei palauteta.

Kaupunki tekee myyntipäätöksen tontin myymiseksi korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehneelle varausmaksun maksaneelle ostajataholle. Myytävästä tontista on tehtävä kauppa kolmen (3) kuukauden sisällä myyntipäätöksen tultua voimaan.

Tontille on rakennettava asemakaavan ja rakennusjärjestyksen mukaiset rakennukset kolmen (3) vuoden kuluessa siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvonta viranomainen voi suorittaa niissä käyttöönottokatselmuksen. Rakentamisvelvoite on 85 % asemakaavan mukaisesta rakennusoikeudesta.

Tarkemmat tiedot tontista

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • ASIOI VERKOSSA

  Google maps

  Varstakuja 5, Joensuu

  Sivu arviointi ja palaute