Sisältöjulkaisija

angle-left Yrittäjyyden Olohuone avautuu perjantaisin Luotsiin

Yrittäjyyden Olohuone avautuu perjantaisin Luotsiin

Työllisyyspalveluja tarjoava Luotsi on jo ottanut paikkansa Joensuun kaupunkikuvassa kauppakeskus Centrumin katutasossa. Nyt Luotsiin avataan Yrittäjyyden Olohuone, joka toimii joka perjantai kello 12–14 Yrittäjyysperjantain pitopaikkana.

Avajaiskahvit Olohuoneessa juodaan 7. elokuuta Ilja Tepon esiintyessä. Avajaisissa kuullaan kahden erilaisen kuntosalikonseptin yrittäjätarinat: Kuntokeskus Energyltä mukana on Kari Karhu sekä TFW Joensuulta Tuomas Vaittinen. Myynnissä olevista yrityksistä avajaisissa esitellään Videoflame Oy.

– Tapahtuma on kaikille avoin, mutta erityisesti tavoittelemme paikalle yrittäjyydestä kiinnostuneita. Tavoitteenamme on luoda rento, matalan kynnyksen kohtaamispaikka, johon uskaltaa tulla omien, hyvin alustavienkin yritysideoiden kanssa. Paikalla on perjantaisin aina yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä valmiin liiketoiminnan mahdollisuuksiin perehtyneitä Business Joensuun ja TE-yrityspalvelujen asiantuntijoita sekä Luotsin yritysagentteja, kertoo Luotsin valmennuspäällikkö Marjatta Rummukainen.

Tiivis kaksituntinen tapahtuma koostuu mielenkiintoisista yritystarinoista ja kulttuurivieraista sekä videoesittelyistä. Tapahtumaa voi seurata paitsi livenä Luotsissa, myös verkossa reaaliaikaisesti tai tallenteena. Myynnissä oleviin Osuva yrityspörssin -yrityksiin voi tutustua Business Joensuun osastolla. Tapahtumassa esitellään aina myös Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen myytävä yritys. Ensimmäisenä on vuorossa Videoflame Oy, josta kertomassa on yrittäjä Matti Lieskala.

– Yrittäjyysperjantai on hieno mahdollisuus yrittäjälle kirkastaa yritysimagoaan ja päästä tekemään myös työntekijälöytöjä. Luotsi tarjoaa yrityksille myös tilaa ja työnhakijoita pikahaastatteluihin, joita voi halutessaan tehdä tarinoinnin jälkeen, kertoo tapahtumaa juontava yritysagentti Riitta Nyberg Luotsista.

Luotsi on osoitteessa Kauppakatu 29.