Sisältöjulkaisija

angle-left Yläkoululaisten huoltajaillassa puhutaan päihteistä

Yläkoululaisten huoltajaillassa puhutaan päihteistä

Keskiviikkona 8.1 marraskuuta järjestetään huoltajailta kaikille Joensuun yläkoulujen nuorten huoltajille. Etäkokouksena järjestettävän illan teema on nuorten päihteidenkäyttö.

Illan aikana kuullaan päihteidenkäytöstä kouluterveyskyselyn vastausten perusteella ja saadaan kuulumiset koulun käytäviltä. Lisäksi Siun soten perhe- ja pariterapeutti Riikka Luostarinen avaa vanhempien roolia päihdekasvattajina.

Huoltajaillan järjestää Joensuun kaupunki yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ja Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen kanssa (Ennalta ehkäisevä päihdetyö Pohjois-Karjalassa -hanke). Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto.

Ohjelma

 

Klo 18.00 Tilaisuuden avaus, Maija Salo-Vartiainen, rehtori, Nepenmäen koulu

Klo 18.05 Mitä nuorille kuuluu?

Nuoret ja päihteet – mitä päihdetilanne-, ja kouluterveyskyselyjen tulokset kertovat nuorten päihteiden käytöstä? Riikka Pekkarinen, terveyden edistämisen suunnittelija, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

- Tilannekatsaus koulun käytäviltä, Maria Puranen, koulunuorisotyöntekijä, Joensuun kaupunki

Klo 18.35

- Päihteet puheeksi - Vanhempi on nuoren paras päihdekasvattaja, Riikka Luostarinen, perhe- ja paripsykoterapeutti, P-K:n hyvinvointialue - Siun sote

- Joensuun nuorisovaltuuston kommenttipuheenvuoro

19.30 Tilaisuus päättyy


Huoltajailtaan voit osallistua omalta laitteeltasi sinulle sopivaan aikaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Liittyessä joudut lataamaan Teams-sovelluksen. Tietokoneella voit liittyä Teams-sovelluksella tai selaimella.

Pääset mukaan huoltajailtaan tästä linkistä 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.