Sisältöjulkaisija

angle-left Valtti-ohjelma auttaa erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria liikkumaan – haku auki huhtikuun loppuun saakka

Valtti-ohjelma auttaa erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria liikkumaan – haku auki huhtikuun loppuun saakka

Haku vuoden 2023 Valtti-ohjelmaan on auki 1.3.–30.4.2023 Joensuussa mukaan voivat hakea 6–29-vuotiaat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret.

Valtti-ohjelma auttaa erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria löytämään liikuntaharrastuksen. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun ja Suomen Paralympiakomitean kanssa. Valtti-ohjelmaan valittu lapsi tai nuori saa henkilökohtaiset Valtti-ohjaajat. Valtit toimivat ohjattavansa liikuntakaverina ja harrastuksen pariin saattajana. Valtit etsivät ohjattavalleen vähintään neljä liikuntakokeilumahdollisuutta ja on mukana liikuntakerroilla tukena, kannustajana ja kaverina. Ohjelmaan liittyvät liikuntakokeilut toteutetaan pääasiassa syksyllä 2023. Joensuussa Valtteina toimivat fysioterapiaopiskelijat.

Hakulomake ja lisätietoa ohjelmasta löytyy Paralympiakomitean sivuilta osoitteesta www.paralympia.fi/liikunta/lapset-ja-nuoret/valtti.

Lisätietoa myös Joensuun nettisivuilta osoitteesta www.joensuu.fi/valtti-ohjelma.