Sisältöjulkaisija

angle-left Vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kiertävä keräys tiistaina 5.9. Joensuun alueella

Vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kiertävä keräys tiistaina 5.9. Joensuun alueella

Puhas Oy järjestää Joensuun alueella kotitalouksien vaarallisten jätteiden ja sähkölaitteiden kiertävän keräyksen tiistaina 5.9.

Keräysauto pysähtyy ensin Vesikon vieressä Kenttämiehentien pysäköintialueella klo 10.30.–11.30, minkä jälkeen auto matkaa ensin Reijolaan ja sieltä Hammaslahden ja Kiihtelysvaaran kautta Heinävaaraan. Keräysauto pysähtyy näissä 45 minuuttia. Vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet on tuotavat auton paikalla ollessa.

Keräysauton aikataulu 5.9.2023:

  • Vesikon parkki, Kenttämiehentie klo 10.30–11.30
  • Reijolan ST1, Kaupparaitti 1, klo 12.45–13.30
  • Hammaslahden nuorisoseurantalo, Pyhäseläntie 1, klo 14.15–15.00
  • Kiihtelysvaaran Suojapirtti, Tulrompsuntie 2, klo 16.00–16.45
  • Heinävaaran Seo, Ilomantsintie 220

Kiertävään keräykseen mahtuu vain pieniä määriä kodin vaarallisia jätteitä ja vain pieniä sähkölaitteita. Vaarallisia jätteitä voi tuoda sen verran, minkä yksi ihminen käsin jaksaa kantaa, eli enintään noin 30 kiloa. Sähkölaitteista otetaan vastaan keräysautoon vain mikroaaltouunia pienempiä sähkölaitteita.

Suuremmat määrät kodin vaarallisia jätteitä sekä mikroaaltouunit ja sitä isommat kotitalouksien sähkölaitteet otetaan vastaan Kontiokaaren itsepalveluasemalle maksutta ma–ke klo 13–19 ja to–pe klo 9–15 ja muille jäteasemille niiden palveluaikoina.

Keräysautoon ei oteta kaasupulloja, joten ne voi palauttaa myyjälle. Myöskään ilotulitteita, patruunoita tai räjähtäviä aineita ei oteta vastaan, niiden osalta on otettava yhteys poliisiin.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.