Sisältöjulkaisija

angle-left Työllisyyspalvelut helmikuussa kiertueella – vinkkejä työnhakuun ja työkyvyn edistämiseen pitäjissä ja kaupunginosissa

Työllisyyspalvelut helmikuussa kiertueella – vinkkejä työnhakuun ja työkyvyn edistämiseen pitäjissä ja kaupunginosissa

Joensuun kaupunki tarjoaa asukkaille tukea työllistymiseen ja monenlaisia muita rekrytoinnin palveluita. Helmikuussa työllisyyspalvelut ottaa matkailuauton alleen ja kurvaa yhteensä 28 kertaa pitäjille ja kaupunginosiin.

Kiertueella on mukana niin Luotsin, Ohjaamon, Taitamon kuin Topakan henkilökuntaa esittelemässä palveluita ja antamassa vinkkejään esimerkiksi työnhakuun.

– Työllisyyspalvelujen asiantuntijoilta voi tulla luottamuksellisesti kysymään mitä vaan työhön liittyvää, ja sopivia palveluja lähdetään miettimään yhdessä, aina asiakkaan oman tarpeen mukaan. Palveluverkostomme tarjoaa laajan skaalan työllisyyttä tai työkykyä edistäviä palveluja. Myös piilotyöpaikkoja tulee tietoon, koska kaikki työnantajat eivät ilmoita työpaikkoja julkisesti. Tehtävämme on auttaa sopivat työntekijät ja työpaikat kohtaamaan, kertoo palvelukoordinaattori Katja Kanninen.

Kiertueen avajaistapahtuma 1. helmikuuta Rantakylässä

Kiertueen avajaisia vietetään keskiviikkona 1. helmikuuta kello 10–14 Rantakylän S-Marketin pihassa. Avajaisissa esiintyy improvisoidun rapin Suomen mestari Pure, ja lämmikkeeksi tarjolla on mehua ja makkaraa. Onnenpyörästä voi voittaa muun muassa Taitamon valmistamia tuotteita ja lahjakortteja työllisyyspalvelujen ylläpitämään kierrätyskeskus Kiertämöön.

Auto pysähtyy helmikuun aikana myös Utrassa, Niinivaaralla, Noljakassa, Karsikossa, Reijolassa, Hammaslahdessa, Heinävaarassa, Kiihtelysvaarassa, Enossa ja Uimaharjussa.

Lisätietoja ja kiertueen aikataulu Luotsin sivuilta