Sisältöjulkaisija

angle-left Tuhat koululaista saa liput Joma–Kipa-otteluun

Tuhat koululaista saa liput Joma–Kipa-otteluun

Joensuun kaupunki ja Joensuun Maila järjestävät koululaisille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua pesäpalloon.

Alkavan kauden yhteistyösopimuksen myötä Joensuu ja Joensuun Maila kutsuvat tuhat ala- ja yläkoululaista katsomaan 16. toukokuuta pelattavaa miesten Superpesiksen Joma–Kipa-ottelua Mehtimäen pesäpallostadionille.

– Joensuu on kaupunki, jossa on helppoa hikoilla yhdessä niin laduilla, poluilla, kentillä kuin katsomoissakin. Haluamme urheilukaupunkina tarjota mahdollisuuksia osallistua sporttiin hyvin matalalla kynnyksellä ja uuden yhteistyösopimuksen myötä tämä yhteinen kampanjamme onnistui, toteaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Olemme kiitollisia vuosia jatkuneesta yhteistyöstä Joensuun kaupungin kanssa ja halusimme tuoda tälle vuodelle jotain uutta yhteistyömme sisältöön. Lapset ja nuoret on tärkeä osa Joensuun Mailan yhteisöä ja toivomme, että pystymme tällä tavoin edesauttamaan koululaisten kiinnostusta pesäpalloa ja Jomaa kohtaan. Bonuksena pääsemme toteuttamaan tämän osion heti kauden alussa mielenkiintoisen paikallispelin yhteydessä, joten toivotaan että Bolt Stadionin lehterit saadaan täyteen heti kuuman pesiskesän alkajaisiksi, taustoittaa yhteistyötä Super-Joma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Joni Nousiainen.

Joensuun koululaisille on toimitettu kutsut ja ilmoittautumisohjeet kampanjaan. Alakoululaiset voivat osallistua otteluun yhdessä huoltajan kanssa. Ilmoittautuminen otteluun päättyy 9. toukokuuta.

Joensuun kaupunginhallitus ja -valtuusto linjasivat urheilukaupungin tavoitteista ja kehittämisestä viime kesäkuussa. Urheilukaupunki Joensuun ohjelman tavoitteena on, että Joensuu tunnetaan monipuolisena liikuntakaupunkina ja menestyvänä̈ urheilukaupunkina. Joensuussa jokaisen on helppoa hikoilla.

Lisätietoa urheilukaupunki Joensuun ohjelmasta osoitteessa helppohikoilla.fi.