Sisältöjulkaisija

angle-left Sinkkolan kotieläinpihan kesätoiminnot on peruttu

Sinkkolan kotieläinpihan kesätoiminnot on peruttu

Sinkkolan kotieläinpihan kesätoiminnot ja teatteri Traktorin kesäteatteri on peruttu tältä kesältä koronaepidemian ja siihen liittyen rajoitusten vuoksi. Sinkkolan piha-alue säilyy kuitenkin kesällä kaupunkilaisten käytössä.

Sinkkolan pihassa ei ole tänä kesänä kotieläimiä ja kahvilapalvelut ovat suljettu. Koronatilanne ei myöskään mahdollista teatteritoimintaa tänä kesänä. Viidakkokirja-näytelmän esityskausi siirtyy talvelle Kulttuuritehdas Siihtalaan. Sinkkolassa teatteritoiminta jatkuu kesällä 2021 entiseen tapaan.

– Alkavan kesän piti olla Sinkkolassa pienten toiminnallisten parannusten myötä aktiivinen toimintakesä, mutta nyt paneudumme tilojen ja alueiden kunnostamiseen, jotta kesästä 2021 tulisi vielä entistä parempi, nuorisopäällikkö Jouni Erola kertoo.

Sinkkolan piha-alueen istutuksista ja laitumista huolehditaan myös alkavan kesän osalta. Pihasta löytyvät ulkopöydät ja penkit ovat alueella käytössä kuten normaalistikin.

Sinkkola on tärkeä osa Noljakan alueen miljöötä ja kaupunki toivoo, että alueella liikkuvat huolehtisivat omalta osaltaan sen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

– Valitettavasti tämä kesä on erilainen, mutta nautitaan ulkoilusta ja luonnosta, Erola sanoo.