Sisältöjulkaisija

angle-left Saimaa-ilmiö selvittää asukkaiden ajatuksia Itä-Suomen kuntien kulttuuritarjonnasta – osallistu kyselyyn ja arvontaan

Saimaa-ilmiö selvittää asukkaiden ajatuksia Itä-Suomen kuntien kulttuuritarjonnasta

Mitä taide ja kulttuuri eri muodoissaan merkitsevät sinulle? Mitä mieltä olet kuntasi kulttuuripalveluista? Kuinka haluaisit osallistua kulttuuripalveluiden kehittämiseen?

Saimaa-ilmiön kuntien kulttuurikyselyssä Itä-Suomen asukkailla on nyt ainutkertainen mahdollisuus kertoa näkemyksensä. Kyselyllä selvitetään Itä-Suomen neljän maakunnan alueen asukkaiden näkemyksiä alueen ja oman kotikuntansa kulttuuripalveluista sekä kulttuurin merkityksestä asukkaille. Kysely toteutetaan osana Saimaa-ilmiöllä elinvoimaa Järvi-Suomeen -hanketta ja yhteistyössä Etelä-Savon AKKU-hankkeen sekä alueen kuntien kanssa.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15–20 minuuttia ja kysely on auki 30.9.2021 saakka. Kyselyyn vastataan nimettömänä, nimi ja yhteystietoja käytetään vain arvonnassa. Lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan erilaisia tuotepalkintoja ja kulttuurilahjakortteja, kuten museokortteja.

Osallistu kyselyyn

Kiitos, kun olet mukana kehittämässä kulttuuripalveluitamme!

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.