Sisältöjulkaisija

angle-left Rekrytapahtuma Työtä!-karnevaalit järjestetään 26.3.

Rekrytapahtuma Työtä!-karnevaalit järjestetään 26.3.

Tiistaina 26. maaliskuuta järjestetään Original Sokos Hotel Kimmelissä rekrytapahtuma Työtä!-karnevaalit, jossa on mukana yli 60 työnantajaa ja organisaatiota. Kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman juontavat Christa ja Krista. Viime vuonna tapahtumaan osallistui yli 1200 työnhakijaa.

Työtä!-karnevaaleilla eri alojen työnantajat esittelevät toimintaansa ja etsivät työntekijöitä avoimiin työpaikkoihin. Tekijöitä etsitään muun muassa IT-alalle, teollisuuteen, hoiva-alalle, kasvatusalalle, matkailu- ja ravintolapalveluihin, sekä kunta-alan tehtäviin.

Avoimien työpaikkojen lisäksi kävijöiden on mahdollista saada tietoa ura- ja koulutusmahdollisuuksista. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Joensuun Työllisyyspalvelut, Business Joensuu ja TE-palvelut ovat paikan päällä kertomassa työnhakijoiden ja yrittäjien palveluista. Tarjolla myös tietoa erilaisista kohti työelämää ohjaavista koulutusmahdollisuuksista. Kävijöillä on myös mahdollisuus saada sparrausta työhaastatteluun tai ansioluettelon tekemiseen. 

Työtä!-karnevaalit Original Sokos Hotel Kimmelissä tiistaina 26.3. klo 13–16. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Luotsin verkkosivuilta

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.