Sisältöjulkaisija

angle-left Rantakylän kirkon läheisyydessä kunnostetaan pyöräteitä

Rantakylän kirkon läheisyydessä kunnostetaan pyöräteitä

Joensuun kaupunki kunnostaa pyöräteitä Rantakylässä. Kunnostettavat pyörätiet sijaitsevat Rantakylän kirkon länsi ja pohjoispuolella ja rajoittuvat Rantakylänkadun, Venetien ja Rantakylän torilta tulevan alikulun väliselle alueelle. Kunnostettavien pyöräteiden pituus on noin 350 metriä.

Kunnostettavista pyöräteistä vaihdetaan routivat maa-ainekset noin 1,9 metrin syvyydeltä. Massojen vaihto, rakennekerrosten teko ja tiivistäminen tehdään loka–marraskuun aikana 2019.  Samalla pyöräteiden kuivatusta parannetaan lisäämällä rakenteeseen sadevesikaivot. Kunnostettavien teiden asfaltointi tehdään touko–kesäkuussa 2020. Pyörätiet ovat käytössä tulevana talvena sorapintaisina.

Samassa yhteydessä kunnostetaan viheralueita, parannetaan valaistusta ja uusitaan puistonpenkkejä. Puiden poisto alueelta on tehty jo syyskuussa.

Pyörätiet suljetaan kevyeltä liikenteeltä rakentamisen ajaksi ja liikenne ohjataan korvaaville reiteille. Kunnostettavien pyöräteiden käyttäjiä pyydetään huomioimaan työmaan aiheuttama häiriö ja muuttuneet liikennejärjestelyt.

Rakennuttajan toimii Joensuun kaupungin kaupunkirakennepalvelut ja pääurakoitsijana on Recset Oy.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.