Sisältöjulkaisija

angle-left Rantakylän kirjasto ja nuorisotalo Bobo muuttavat väliaikaistiloihin

Rantakylän kirjasto ja nuorisotalo Bobo muuttavat väliaikaistiloihin

Rantakylän kirjasto ja nuorisotalo Bobo muuttavat tulevan ilmastointiremontin vuoksi väliaikaistiloihin Rantakylän ostoskeskukseen 26.8. alkaen. Uudet tilat sijaitsevat Kelan vanhoissa tiloissa osoitteessa Puronsuunkatu 1.

Kirjasto tulee sijaitsemaan katutasossa ja nuorisotalo Bobo toisessa kerroksessa. Uusissa tiloissa ollaan näillä näkymin ainakin vuosi.  

Kirjasto suljettu 22.7.–25.8.

Kirjasto on muuton vuoksi suljettu 22.7.–25.8. Rantakylän kirjastoon ei voi tehdä varauksia muuton aikana. Aiemmin Rantakylän kirjastoon tehtyjen varausten noutopaikka on muutettu Joensuun pääkirjastoksi. Varauksen noutopaikkaa voi muuttaa ottamalla yhteyden kirjastoon. Aineistoa voi palauttaa Rantakylän kirjaston palautusluukkuun 21.7. saakka.

– Uudet tilat ovat hieman pienemmät kuin nykyinen kirjasto, joten poistamme vanhentunutta aineistoa reippaalla kädellä. Tämä on kirjastolle hyvä tilaisuus ajantasaistaa kokoelmaa. Poistettua aineistoa voi hakea maksutta kirjastosta sulkeutumispäivään saakka, kirjastonjohtaja Katri Pesonen kertoo.

Nuorisotalo Bobon toiminta siirtyy rakennuksen toiseen kerrokseen hieman nykyisiä pienempiin tiloihin. Tilat ovat varattavissa myös muiden käyttäjien käyttöön.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.