Sisältöjulkaisija

angle-left Kapellimestari Ralf Gothonin vierailu Joensuussa siirtyy syksylle 2021

Kapellimestari Ralf Gothonin vierailu Joensuussa siirtyy syksylle 2021

Joensuun kaupunginorkesterin konsertti Naurua ja kyyneleitä torstaina 5.11.2020 siirtyy syksylle 2021. Konsertin kapellimestari Ralf Gothoni ja solisti Suzan Saber ovat estyneet konsertoimasta koronatilanteen vuoksi.


– Covid19-pandemian aiheuttamien maahantulorajoitusten takia kapellimestari Ralf Gothoni sekä solisti Suzan Saber ovat estyneet matkustamasta Suomeen orkesterimme vieraiksi 5.11. konserttiin. Naurua ja kyyneleitä -konsertti tullaan järjestämään todennäköisesti syksyllä 2021. Tiedotamme asiasta myöhemmin, kertoo intendentti Marjo Vattulainen.

– Toivottavasti ihmiset ymmärtävät tilanteen. On ensiarvoisen tärkeää pitää toisistamme huolta. Noudatamme ohjeistuksia emmekä ota mitään riskejä koronan takia ja omasta puolestamme huolehdimme, että orkesterin työntekijät ja yleisö ovat turvassa, Vattulainen jatkaa.

Naurua ja kyyneleitä -konsertin tilalla tullaan kuulemaan Kiihko-konsertti torstaina 5.11. kello 19. Konsertin johtaa Aliisa Neige Barrière. Solisteina ovat Arttu Takalo (vibrafoni) sekä Niko Kumpuvaara (harmonikka). Konsertin ohjelmassa on Jean-Féry Rebelin Le Chaos -sarjasta Les élémens, Arttu Takalon Kaksoiskonsertto sekä Joseph Haydnin Sinfonia nro 49 ’La Passione’. Konsertti on väliajaton.

Mikäli asiakas on ostanut lipun 5.11. Naurua ja kyyneleitä -konserttiin, lipun voi palauttaa Carelicumin asiakaspalveluun joulukuun loppuun mennessä. Lipun voi myös vaihtaa toiseen samanhintaiseen konserttiin tai 5.11. klo 19 esitettävään Kiihko-konserttiin.

Sinfoniakonsertteihin on turvallista tulla

Joensuun kaupunginorkesterin konsertteihin on turvallista tulla. Joensuun kaupunginorkesteri suosittaa maskien käyttöä konserteissaan 8.10.2020 alkaen. Suositus perustuu kiinteistön omistajan eli Itä-Suomen yliopiston ohjeistukseen. Konserttiyleisöä pyydetään varautumaan omin maskein tullessaan konsertteihin.

Ohjeistusten mukaisia turvavälejä noudattamalla Carelia-saliin voidaan ottaa kerrallaan vain 152 kuulijaa. Joensuun kaupunginorkesteri on päättänyt esittää sinfoniakonsertteja kahteen kertaan. Näin mahdollisimman moni voi tulla turvallisin mielin konserttiin.

Turvallisuussyistä syyskuussa Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa ei ole narikkapalvelua, väliaikaa eikä väliaikatarjoilua.

Yleisöä pyydetään istumaan konserteissa lippuun merkityllä paikalla. Näin varmistetaan riittävät turvavälit. Yleisön turvallisuudesta Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa pidetään huolta turvavälien lisäksi myös tarjoamalla yleisölle käsidesiä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.