Sisältöjulkaisija

angle-left Pikku Kakkosen kesäkiertue valtaa Laulurinteen takaosan 9. kesäkuuta

Pikku Kakkosen kesäkiertue valtaa Laulurinteen takaosan 9. kesäkuuta

Joensuun kesä alkaa täyttyä tapahtumista heti kesäkuun alusta alkaen. Torstaina 9. kesäkuuta on vuorossa Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue, jossa koko perhe pääsee festaritunnelmaan Laulurinteen taka-alueella kello 16 alkaen.

Kulku tapahtuma-alueelle on joko Linnunlahden uimarannan tai Linnunlahdentien suunnasta. Paikalle kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan kävellen ja pyörällä.

– Meillä on kesä alkanut mukavalla kesätapahtumien kimaralla. Laulurinteen etupuolella rakennetaan Pikku Kakkosen tapahtuman kanssa samaan aikaan tivolia eikä rakennustyömaan läpi pääse kulkemaan. Tämä kannattaa konserttiin saapujien huomioida, sanoo Joensuun kaupungilta suunnittelija Kaisu Leinonen.

Toisin kuin Suven avaus -tapahtumassa, nyt Linnunlahdentien läpiajoa ei ole kielletty eikä alueella ole muitakaan liikennerajoituksia. Autojen pysäköintialueet sijaitsevat Linnunlahdentien varressa, Hallitien pysäköintitalossa (maksullinen) ja Kenttämiehentien pysäköintialueella Vesikon vieressä (maksullinen kello 8–18). Kaupungin yleiset pysäköintialueet ovat myös käytettävissä.

Leikitään Pikku Kakkosta on koko perheen kolmetuntinen ulkoilmatapahtuma, jonne on vapaa pääsy. Tapahtuma alkaa kello 16 ja konsertti kello 17. Konsertissa yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan Pikku Kakkosesta tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa. Leikkitirehtööreinä lavalla hääräävät Nalle ja Leikki-Heikki sekä ihmeellinen Leikkivempain. Tilaisuudessa järjestää ohjelmaa lisäksi MLL kumppaneineen.

Leikitään Pikku Kakkosta -konsertit taltioidaan paikan päällä. Konsertit esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa sekä Yle Areenassa 2. heinäkuuta alkaen.