Sisältöjulkaisija

angle-left Ota e-lasku käyttöön ja voita palkintoja!

Ota e-lasku käyttöön ja voita palkintoja!

Tiesitkö, että Joensuun kaupungin laskut on mahdollista saada suoraan omaan verkkopankkiin e-laskuna? Nyt jos koskaan kannattaa toimia, sillä luvassa on myös muikeita palkintoja! 

E-laskun etuna ovat helppous, nopeus, toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus. E-lasku myös kulkee mukana niin mökille kuin lomallekin, eikä osoitteen muuttuminen aiheuta laskun katoamista matkalla.

E-laskun voi ottaa käyttöön omassa verkkopankissa. Tarkemmat ohjeet löytyvät pankin verkkosivuilta.

Kun otat Joensuun kaupungin laskuihin e-laskun toimitustavaksi käyttöön 31.10.2022 mennessä, osallistut kaupungin palveluiden lippujen arvontaan. Arvomme kaikkien e-laskun uusien tilaajien kesken kolme lippupakettia, joissa on kaksi lippua uimahalliin, kaksi lippua museoon ja lippu kaupunginorkesterin konserttiin.

Joensuun kaupungilta lähtee vuosittain yli 70 000 laskua ja niistä vain 28 % lähtee e-laskuina. Paperilaskujen lähettäminen maksaa kolme kertaa verkkolaskuja enemmän. Verkkolaskuista tuleva säästö menee suoraan kaupungin omiin palveluihin, kuten päiväkodeille, konservatoriolle, kansalaisopistolle ja muihin jokaisen elämään vaikuttaviin kohteisiin. Kustannusten laskun lisäksi e-laskut vähentävät paperin hävikkiä. 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.