Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorisopalvelut vahvasti mukana YleXPopissa

Nuorisopalvelut vahvasti mukana YleXPopissa

YleX:n jokakesäinen ilmaistapahtuma YleXPop saapuu Joensuuhun 1. kesäkuuta. Tapahtuma järjestetään kauppatorilla, jossa on kaksi lavaa: YleXPop päälava ja YleX Stage. Artistit esiintyvät kello 16–22.30.

Lavalle nousevat suomalaisen popin eturivin artistit Pyhimys, Gasellit, Ruusut, Tuure Boelius, Cledos, Etta ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Päälavalla juontavat YleX Aamun Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio. YleX Stagella illan hostaavat Uuden musiikin X:n Anne Lainto ja Ida Karimaa. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut, nuorisovaltuusto, Vaara-kirjastot sekä Bastante skateboards ja Rujo Ry järjestävät päivän aikana toimintaa Keskusaukion Sinisellä virralla klo 16–22. Paikalle rakennetaan väliaikainen skeittauspaikka, johon voi tulla skeittaamaan oman laudan kanssa. Paikalla on myös nuoret DJ:t DJ SHAHLA eli Shähla Parhad, DJ Ice eli Joel Nisula ja DJ Mirtsi eli Mirko Kaukonen. Nuorisopalvelut tarjoavat hattaraa ja pullovettä sekä jakavat ekologisia ilmapalloja.

Ilmaisia kuljetuksia nuorille

Nuorille järjestetään tapahtumaan ilmaisia kuljetuksia Enosta, Tuupovaarasta ja Kiihtelysvaarasta. Ilmoittautuminen kuljetuksiin, tarkemmat aikataulut sekä reitit löytyvät osoitteesta www.nuortenjoensuu.fi. Kuljetuksiin tulee ilmoittautua perjantaihin 24.5. mennessä. Kuljetukset ovat päihteettömiä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tori toimii normaalisti tapahtuman

Torikauppa toimii normaalisti tapahtuman ajan, mutta myyntipaikat siirretään 29.5.–3.6. kävelykadulle ja Keskusaukion Siniselle virralle.

Torikatu suljetaan yleiseltä liikenteeltä 1.6. klo 8 - 2.6. klo 8 torin kohdalta Siltakadun ja Koskikadun väliltä. Joukkoliikenteen bussit liikennöivät normaalisti Koskikadulla. Myös taksitolppa säilyy nykyisellä paikallaan torin kulmalla.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.