Sisältöjulkaisija

angle-left Mitä sinä toivoisit Hukanhaudan Niittynotkonpuiston leikkipaikalle?

Mitä sinä toivoisit Hukanhaudan Niittynotkonpuiston leikkipaikalle?

Joensuun kaupunki suunnittelee Hukanhaudalla Pajupillintien ja Veräjätien välissä sijaitsevan Niittynotkonpuiston leikkipaikan peruskorjausta. Leikkipaikan välineet sekä leikkialue alkavat olla jo huonokuntoisia ja ne uudistetaan kokonaisuudessaan. 

Leikkipaikka on tarkoitus kunnostaa ensi vuonna, mikäli kaupunkirakennelautakunta myöntää hankkeelle rahoituksen. Asiasta päätetään syksyllä vuoden 2023 investointiohjelman käsittelyn yhteydessä. 

Kaupunkilaiset voivat esittää omat toiveensa ja ideansa puiston suunnitteluun vastaamalla nettikyselyyn. Palautetta voi antaa myös puhelimitse. 

Kyselyyn toivotaan vastauksia niin leikkipuistoja käyttäviltä lapsiperheiltä kuin puistossa muuten aikaa viettäviltä sekä puistojen lähialueiden asukkailta. 

Kyselyssä pääsee muun muassa kertomaan miten puistoaluetta nykyisin käyttää, esittämään toiveensa puistoon tulevista leikkivälineistä ja muista toiminnoista sekä puistoon istutettavasta kasvillisuudesta. 

Kysely on avoinna 4.–17.7.2022. 

Vastaa kyselyyn  

Puhelinhaastattelupyynnöt: 
Ajalla 4.-13.7.2022 Paula Lamminsalo, Joensuun kaupunki, p. 050 913 1664

Kyselyyn osallistutaan anonyymisti, eikä vastaajatietoa kerätä. 

Ensi vuonna kunnostetaan myös Reijolan ja Rantakylän leikkipaikat

Suunnittelussa on myös Reijolan Ahvalontien leikkipaikan (os. Ahvalontie 11) ja Rantakylän Tuulipuiston leikkipaikan (os. Tuulentie 2) peruskorjaus. Näidenkin leikkipaikkojen suunnitteluun voi esittää toiveita vastaamalla nettikyselyyn. Kysely on avoinna 5.7.2022 saakka. Katso lisätiedot

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.