Sisältöjulkaisija

angle-left Naisille maksutonta liikuntaa joulu–tammikuussa

Naisille maksutonta liikuntaa joulu–tammikuussa

Seuraavan kahden kuukauden aikana naiset pääsevät Joensuussa testaamaan erilaisia liikuntamuotoja. Kenelle sopii crossikävely ulkona, toiselle pilates tai jalkapallo. Kaikki naiset ovat tervetulleita!

Erilaisten liikuntamuotojen kokeilu on osa Naisten vuoro -hanketta. Hankkeen aikana on tarjolla säännöllistä liikuntatoimintaa ja yksittäisiä tutustumiskäyntejä. Ohjatut liikunnat ovat osallistujille maksuttomia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki naiset. Osassa toiminnoissa on myös tarjolla saman aikaisesti muuta toimintaa lapsille ja miehille.

Luvassa on tanssillista liikuntaa irish dancesta luovaan tanssiin. Viikoittain pääsee myös joogaamaan ja testaamaan pilatesta. Tammikuussa kokeillaan myös uutta kun jalkapallo, crossikävely ja vesiliikunta alkavat.

– Näin laajasta tarjonnasta, löytyy jo hyvin jokaiselle jotakin testattavaa, iloitsee liikuntakoordinaattori Olga Wasenius.

Tarkemmin sisällöistä: Naisten vuoro -hankkeen sivulla.

Naisten vuoro -hanke kestää vuoden (1.2.2019-31.1.2020) ja se toteutetaan yhteistyössä koulutuspalveluiden perhekoulun, maahanmuuttajapalveluiden sekä Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni ry:n kanssa. Tavoitteena on edistää maahanmuuttajanaisten liikunnallista elämäntapaa ja liikuntamahdollisuuksiin liittyvän tiedon saatavuutta.  Hanke on saanut Itä-Suomen aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettyä valtionavustusta.

Lisätietoja:

liikuntakoordinaattori Olga Wasenius
olga.wasenius@joensuu.fi
050 3598661

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.