Sisältöjulkaisija

angle-left Maaseutualueiden asukkaille kysely asuinalueensa palveluista ja kehittämisestä

Maaseutualueiden asukkaille kysely asuinalueensa palveluista ja kehittämisestä

Joensuun kaupunki haluaa kuulla maaseutualueidensa asukkailta palautetta ja kehitysehdotuksia muun muassa oman asuinalueensa palveluista, kehittämisestä ja tulevaisuudesta.

Kuntalaiskysely toteutetaan Enon, Pyhäselän, Tuupovaaran ja Kiihtelysvaaran alueiden vakituisten kotitalouksien asukkaille kesä–heinäkuussa.

Pääasiallisesti kyselyyn kerätään tietoa puhelimitse soittamalla asukkaille kesän kuluessa. Kyselyyn voi vastata myös sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.joensuu.fi/jokaisen-joensuu. Kyselyn suora linkki on https://bit.ly/3q0XWcO.

Vastaajaksi toivotaan yhtä vähintään 18-vuotiasta vastaajaa per kotitalous. Verkkokysely on auki viikon 29 loppuun asti.

– Kaikki vastaukset ovat Joensuun kaupungille erittäin tärkeitä. Toivommekin asukkaiden ottavan kyselyyn aktiivisesti osaa, kannustaa kaupungin hyvinvointi- ja osallisuuspäällikkö Heini Lehikoinen.

Kuntalaiskysely on osa kaupungin maaseutuohjelman tausta-aineistoa. Ohjelma päivitetään tämän vuoden kuluessa. Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa tutkimusyritys Innolink.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.