Sisältöjulkaisija

angle-left Liikuntapalvelujen tarkennukset koronan kiihtymisvaiheen rajoituksiin

Liikuntapalvelujen tarkennukset koronan kiihtymisvaiheen rajoituksiin

Muokattu: 24.11. - tarkennettu maskisuositusta

Lasten ja nuorten liikunnan harrastustoiminta järjestetään normaalisti. Ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita.

Aikuisten sisäliikunnan harrastustoiminta mukaan lukien aikuisjoukkueiden harjoittelut ja ottelut keskeytetään. Rajoitukset eivät koske ammattimaiseksi luokiteltavaa ja huipulle tähtäävää yksilö- ja joukkuelajien harjoittelua. Tällaiseksi tulkitaan SM- ja ykkösdivisioonatasoinen harjoittelu ja urheiluakatemian toiminta. Junioreiden ottelut ja kilpailutapahtumat voidaan järjestää normaalisti, yleisön sisäänpääsyä ei kuitenkaan sallita.

Edellä mainitut rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja mukaan lukien Rantakylän jalkapallohalli.

Joensuu Areenalle ei myydä kertalippuja eivätkä kausikortit ole voimassa.

Uimahalleissa rajoitetaan sisäänotettavien asiakkaiden määrää. Asiakasmäärärajoitukset eivät koske koululaisryhmiä. Uimahallien saunat ja kuntosalit suljetaan. Sulkeminen koskee myös maaseutualueen kuntosaleja.

Vahva maskisuositus on voimassa kaikissa sisäliikuntatiloissa poislukien peseytymistilat ja uimahallien allastilat. Suositus koskee kaikkia yli 15-vuotiaita.

Edellä mainitut rajoitukset astuvat voimaan maanantaina 23.11. Liikuntapalvelut suosittelevat kuitenkin aikuisryhmiä harkitsemaan tulevan viikonlopun vuorojen perumista. Jälkikäteen perutuista vuoroista ei laskuteta.

Rajoitukset ovat voimassa viikon ajan, minkä jälkeen niitä arvioidaan uudelleen.


Lisätietoa
Timo Heinonen
liikuntajohtaja
timo.heinonen@joensuu.fi
p. 050 365 4922