Sisältöjulkaisija

angle-left Liikuntapalveluiden uutiskirje julkaistaan ensi viikolla (vko 47)

Liikuntapalveluiden uutiskirje julkaistaan ensi viikolla (vko 47)

Me liikuntapalveluissa olemme sitä mieltä, että meillä on valtavasti hienoja liikuntamahdollisuuksia. Eri mahdollisuuksista olemme toistaiseksi viestineet verkkosivuilla, somessa, kaupungin valotauluilla sekä yhteistyössä median ja muiden toimijoiden kanssa. Aina on kuitenkaan parannettavaa, mikään viestihän ei tavoita kerralla kaikkia. Tätä varten rakensimme uutiskirjeen - jotta katveeseen jäävä kuntalaisten joukko olisi entistä pienempi!

Ideoita uutiskirjeen sisällöiksi kysyimme lokakuun lopulla nettikyselyllä. Saamamme toiveet koskivat muun muassa erilaisia liikuntamahdollisuuksia, tapahtumia, henkilöhaastatteluita sekä perusteluita, miksi jotain tehdään tai jätetään tekemättä. Kiitos jo tässä vaiheessa sanansa sanoneille, toiveidenne pohjalta oli hyvä lähteä kirjettä rakentamaan.

Mikä liikunnan uutiskirje sitten käytännössä oikein on? Se on sähköpostiin noin kerran kuussa ilmestyvä kirje, johon koostetaan liikuntapalvelujen eri viestintäkanavissa jo uutisoituja ja muita ajankohtaisia asioita. Kirjeessä esitellään myös liikuntapalvelujen henkilöstöä sekä liikuntapaikkojen ylläpitoon vaikuttavia tekijöitä. Kirjeessä tullee olemaan myös tietyt vakioteemat - nämä rakentuvat pikkuhiljaa kirjeen rakentamisesta kertyvän kokemuksen myötä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa ja sen voi kuka tahansa itse tilata ja halutessaan myös perua.

Kirjeen voit tilata täältä. Tilauslinkki löytyy myös liikunnan nettisivujen etusivun "Haetuimmat sisällöt" alta osoitteesta www.joensuu.fi/liikunta.

Ensimmäinen uutiskirje julkaistaan ensi viikolla, joten kirje kannattaa tilata juuri nyt!

Lisätietoa:
Anu Korhonen
liikuntasuunnittelija
p. 050 5906530 / anu.korhonen@joensuu.fi