Sisältöjulkaisija

angle-left Kotimaailma Joensuun kaupungin uusi ilmastokumppani

Kotimaailma Joensuun kaupungin uusi ilmastokumppani

Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkosto sai 31. jäsenen, kun Kotimaailma Joensuu allekirjoitti ilmastositoumuksen kaupungin kanssa.

–  Yrittäjänä on mahdollisuus tehdä ympäristöystävällisiä tekoja ja mahdollisuudet vaikuttaa ovat suuremmat, siksi on tärkeää olla mukana ilmastokumppanuusverkostossa, toteaa Kotimaailma Joensuun toinen yrittäjä Nina Bayer.   

Kotimaailma Joensuu sitoutuu muun muassa hankkimaan vihreää sähköä sekä siirtymään kiinteistöissään kokonaan LED-valaistukseen. Lisäksi Kotimaailma Joensuu haluaa tehostaa jätteiden lajittelua ja neuvontaa vuokrattavissa asunnoissa.

–  On hienoa, että ilmastokumppanuus alkaa näkyä ja kuulua Joensuun kaupunkikuvassa, sillä Kotimaailma otti yhteyttä meihin kuultuaan kumppanuudesta, ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen toteaa.

Kotimaailma Joensuun puolesta sitoumuksen allekirjoitti yrittäjä Nina Bayer ja kaupungin puolesta ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

Joensuun seudun ilmastokumppanuus on suunnitelmallista ilmastotyötä tekevistä toimijoista koostuva verkosto. Verkoston toiminta käynnistettiin vuosina 2015–2017 toimineessa Ilmastotori-hankkeessa. Verkostossa on mukana eri kokoluokan yrityksiä ja yhteisöjä, joita kaikkia yhdistää halu toimia ympäristön ja ilmaston puolesta.

 

Joensuun kaupungin ilmastokumppanuudesta voit lukea lisää

www.climatejoensuu.fi/ilmastokumppanuus

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.