Sisältöjulkaisija

angle-left Kirjastot siirtyvät kesäaukioloaikoihin 2. toukokuuta

Kirjastot siirtyvät kesäaukioloaikoihin 2. toukokuuta

Joensuun seutukirjastossa eli Joensuun, Kontiolahden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven kirjastoissa siirrytään kesäaukioloaikoihin maanantaina 2. toukokuuta. Kesäaukioloajat ovat voimassa 15. elokuuta asti.

Osa kirjastoista on kiinni joitain viikkoja kesäkaudella. Lisäksi kaikki Pohjois-Karjalan Vaara-kirjastot ovat kiinni 25.–26. toukokuuta henkilökunnan koulutuspäivän ja helatorstain takia. Kirjastojärjestelmän versionvaihdosta johtuen kirjastot ovat kiinni 7.–8. kesäkuuta. Versionvaihto sulkee tilapäisesti myös omatoimikirjastot ja verkkokirjaston.

Karsikon kirjasto on suljettu 1. heinäkuuta alkaen. Kirjasto avataan syksyllä uusissa tiloissa, avaamisesta tiedotetaan erikseen.

Joensuun pääkirjastossa asiakaspalvelu on kesälauantaisin vain lukusali Vipusessa. Toinen kerros on lauantaisin avoinna itsepalveluperiaatteella ja musiikkiosasto kokonaan suljettu. Myös lasten ja nuorten osaston pelikuutiot ovat pois käytöstä kesälauantaisin.

Oman kirjastosi ajantasaiset aukioloajat näet verkkokirjastosta osoitteesta vaara.finna.fi.

Kesäaukioloaikojen lisäksi toukokuun alussa myös seutukirjaston lainausautomaateille tulee uudistuksia. Jatkossa automaateilla voi lainaamisen ja palauttamisen lisäksi uusia lainansa. Samalla automaattien kielivalikoima täydentyy: suomen, ruotsin ja englannin lisäksi automaateille tulee venäjänkielinen kielivalikko.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.