Sisältöjulkaisija

angle-left Kiertoliittymän rakentaminen Noljakantien ja Marjalantien risteykseen alkaa

Kiertoliittymän rakentaminen Noljakantien ja Marjalantien risteykseen alkaa

Joensuun kaupunki rakentaa kiertoliittymän Noljakantien ja Marjalantien risteykseen. Kiertoliittymän rakentaminen on alkanut kesäkuun alussa ja töiden on määrä valmistua elokuun puoleen väliin mennessä.

Noljakan suunnasta tultaessa valtatie 9:n rampille Joensuun suuntaan kääntyminen muuttuu. Jatkossa risteyksestä pääsee kääntymään oikealle ilman, että autoilijan tarvitsee jäädä odottamaan valojen vaihtumista vihreäksi.

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikkuminen risteyksessä muuttuu hieman kiertoliittymän valmistumisen jälkeen. Jatkossa risteystä ei voi enää ylittää Onttolantien kohdalta, muutoin kevyen liikenteen järjestelyt säilyvät ennallaan.

Kiertoliittymä ja siihen liittyvät rakenteet parantavat alueen turvallisuutta, selkeyttävät ajolinjoja ja risteyksen ylittäminen helpottuu. Rakennustöiden yhteydessä uusitaan myös valaistusta ja päällysteitä tarvittavilta osin.

Kiertoliittymän rakentamisen aikana työmaajärjestelyt muuttuvat rakennustyön edistyessä vaiheittain. Kiinteistöille pääsy ja yleinen liikenne turvataan rakentamisena aikana koko ajan. Autoilijoita pyydetään käyttämään vaihtoehtoisia kulkureittejä työmaan keston aikana.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.