Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertti myös livestreamina

Kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertti myös livestreamina

Uudenvuoden konsertti on monelle meistä perinne. Tällä kertaa perinteisessä konsertissa kuullaan ’uutta’ tangoa yhden Suomen kysytyimmän tango nuevo –spesialistin, Henrik Sandåsin johtamana ja solistoimana.

Konsertissa kuullaan Piazzollaa, koska uusi alkava vuosi on Astor Piazzollan syntymän 100-vuotisjuhlavuosi! Sinfonisessa tangokonsertissa kuullaan Piazzollan lisäksi De Caron, Arolaksen ja muiden musiikkia Sandåsin uusina, sinfonisina sovituksina.

Konserttiin otetaan Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Siun Soten määräysten ja ohjeistusten mukaisesti enintään 20 kuulijaa.

– Olimme ehtineet myydä jo enemmän kuin 20 lippua. Konserttiin otetaan asiakkaita lipunostojärjestyksessä. Niihin, jotka ovat jo ostaneet liput, mutta eivät mahdu konserttiimme, ollaan lipunmyynnistämme yhteydessä, mainitsee markkinointipäällikkö Annika Huotari.

– Koska haluamme tarjota uudenvuoden perinteisen konsertin kaikille saataville, livestriimaamme sen pientä nimellistä maksua vastaan, jatkaa intendentti Marjo Vattulainen.

Viiden euron hintaisen katseluoikeuden konserttiin voi ostaa Ticketmasterin sivuilta.

Uudenvuoden konsertti - Tango del Ángel

torstaina 31.12.2020 kello 19 Carelia salissa sekä livestreamina
Henrik Sandås, kapellimestari, bandoneón

Konsertin kesto noin tunti

Osta liput livestreamiin: Ticketmaster

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.