Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunginorkesterin striimikonsertit ovat nyt maksuttomia

Kaupunginorkesterin striimikonsertit ovat nyt maksuttomia

Kaupunginorkesterin striimikonsertit ovat nyt maksuttomia. Torstain 25.3. Sillanrakentajat- konsertista voit nauttia jopa kahden viikon ajan. Tämä sattuu sopivasti pääsiäisen pyhiin, jolloin voit katsoa ja kuunnella sinulle sopivaan aikaan.

Katso Sillanrakentajat-konsertin taltiointi 

Elämme suoratoistojen aikaa ja monet orkesterit kehittävät verkkolähetyksiä tarkoituksena palvella asiakkaita ja tavoittaa uutta yleisöä valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti. Koronapandemia on nostanut verkkolähetysten määrää entisestään.Konserttien suoratoistot liittyvät pandemia-aikana oleellisesti saavutettavuuden edistämiseen taiteen ja kulttuurin kentällä. Nämä palvelut ovat tärkeitä paitsi yleisölle niin myös taiteelliselle henkilökunnalle. 

Joensuun kaupunginorkesterin ohjelmaa on suunniteltu suurella sydämellä, jotta mahdollisimman moni voisi nauttia konserttitarjonnastamme. Nyt se on helppoa kotisohvalta ja niinpä toivotammekin nautinnollisia hetkiä kaupunginorkesterin mielenkiintoisten taiteilijoiden ja vaihtelevan ohjelman parissa.

Kaupunginorkesterin tulevat konsertit ja linkit maksuttomiin striimilähetyksiin löytyvät osoitteesta https://www.joensuu.fi/kaupunginorkesteri/konsertit

Konserttikohtainen YouTube-linkki julkaistaan aina myös orkesterin Facebook-sivuilla

Sillanrakentajat

Torstaina 25.3. kello 19, Carelia-Sali 
Eero Lehtimäki, kapellimestari 
Takuya Takashima, oboe 

Ohjelma 

Mel Bonis: Suite en forme de valses 
Antti Auvinen: Cantus Fresco Disco (Kantaesitys)
Richard Strauss: Oboekonsertto