Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupungin ja järjestöjen yhteistyön periaatteet kootaan yhteen asiakirjaan – järjestöt voivat ottaa kantaa vastaamalla kyselyyn

Kaupungin ja järjestöjen yhteistyön periaatteet kootaan yhteen asiakirjaan

Joensuun kaupungin ja järjestöjen välisestä yhteistyöstä laaditaan kaupunki-järjestö-asiakirja, jossa tuodaan kootusti esille kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistoiminnan yleiset periaatteet. Asiakirjasta hyötyvät niin yksittäiset järjestöt kuin kunnan toimijat ja kuntalaiset.

Toive asiakirjan laatimisesta on tullut suoraan järjestöiltä. Tavoitteena ja toiveena on, että kuntien ja järjestöjen välinen vuoropuhelu lisääntyy, yhteistoiminnan pelisäännöt ja toimintatavat tulevat tutuiksi sekä yhteistyön tiivistyminen entisestään.

Asiakirja laaditaan yhteistyössä kaupungin, järjestöjen ja Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistyksen kanssa.

Järjestöt voivat vaikuttaa vastaamalla kyselyyn 19.3. mennessä: https://link.webropol.com/s/kaupunkijarjesto.

Järjestöjen toiminnalla on merkittävä rooli kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Toiminnassa voi tavata muita ihmisiä, virkistäytyä, saada vertaistukea sekä harrastaa eri asioita. Järjestöt tarjoavat myös eri elämätilanteissa oleville ihmisille ohjausta ja neuvontaa sekä vahvistavat ihmisten osallisuutta sekä harjoittavat vaikuttamistoimintaa oman kohderyhmänsä asioissa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.