Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston liikuntaryhmät keskeytetään Joensuussa, muut ryhmät jatkavat normaalisti

Kansalaisopiston liikuntaryhmät keskeytetään Joensuussa, muut ryhmät jatkavat normaalisti

Siun Soten alueella Joensuu on siirtynyt koronaviruksen kiihtymisvaiheeseen. Siun Soten ja Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän linjaukseen pohjautuen kansalaisopisto on päätynyt kaikkien aikuisten Joensuun liikunnan ja tanssin ryhmien lähiopetuksen keskeyttämiseen syyslukukauden osalta. Keskeytys koskee myös vanhempi-lapsiliikuntaa. Lasten liikuntaryhmät jatkavat normaalisti. 

Keskeytys koskee vain Joensuuta. Kontiolahden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven liikunnan ja tanssin ryhmät kokoontuvat normaalisti.

Osa Joensuun liikunnan ryhmistä tullaan järjestämään etäopetuksena. Asiakasmaksujen palautuksesta asianomaisia asiakkaita tiedotetaan erikseen ensi viikolla. Alle 10 € käyttämättä jääneitä maksuja ei palauteta.

Muiden Joensuun ainealueiden kurssit kokoontuvat normaalisti noudattaen korostetusti hygieniaohjeistuksia sekä kasvomaskisuositusta.

Kasvomaski käyttöön tunneilla

Suosittelemme vahvasti ohjeistuksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaikilla kansalaisopiston kursseilla niin asiakkaille kuin opettajille. Ryhmissä noudatetaan erityisen tarkasti hygienia- ja turvaohjeistuksia. Tulehan oppitunnille täysin terveenä. 

Seuraamme tilannetta ja päivitämme toimintaohjeita tilanteen mukaan.

Joensuun seudun kansalaisopisto