Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston kesäkurssit julkaistaan maanantaina 3.4.

Kansalaisopiston kesäkurssit julkaistaan maanantaina 3.4.

Kesäillan karaokeen, valokuvaamaan veden virtaa vai kenties porukalla treenaamaan lähipuistoon? Kesän luonto- ja ulkoilupainotteinen runsas ja monipuolinen tarjonta julkaistaan kansalaisopiston uudella ilmoittautumissivuilla maanantaina 3.4. klo 9.00. Uusi osoite on: https://uusi.opistopalvelut.fi/joensuu/fi/. Ilmoittautumissivustolla voi kätevästi hakea kursseja esimerkiksi opetustilan tai viikonpäivän mukaan.

Kansalaisopisto pyysi kuntalaisilta kurssitoiveita sosiaalisen median kanavillaan ja ehdotuksia moniin eri opetuspaikkoihin tuli runsaasti. Kursseilla ollaan toiveiden mukaan luonnon helmassa, luovuuden lähteillä ja pirteyden perijuurilla unohtamatta laadukasta lasten leiritarjontaa.
 
  • Kesäkurssit julkaistaan maanantaina 3. huhtikuuta klo 9:00 osoitteessa: https://uusi.opistopalvelut.fi/joensuu/fi/
  • Ilmoittautua voi tiistaina 4. huhtikuuta klo 9:30 alkaen verkossa, puhelimitse tai Opistotalolla (Papinkatu 3, 80110 Joensuu).

Asiakaspalvelu p. 013 337 5929 ma–to klo 9.30–15.00. Huom. Asiakaspalvelu on hetkellisesti suljettu tiistaina klo 12.4515.00. Verkossa ilmoittautuminen käy vuorokauden ajasta riippumatta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.