Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston kaikki aikuisten kurssit siirtyvät etäopetukseen

Kansalaisopiston kaikki aikuisten kurssit siirtyvät etäopetukseen

Kaikki kansalaisopiston aikuisten kurssit siirtyvät toistaiseksi etäopetukseen 7. tammikuuta alkaen. Mikäli kurssi ei sisällön tai muun syyn vuoksi voi siirtyä etäopetukseen, kurssi perutaan. Lasten ja nuorten kurssit kokoontuvat normaalisti pois lukien ryhmät, joissa vanhempi on mukana.

Jos olet ilmoittautunut tammikuussa alkavalle kurssille, saat lisätietoa kurssisi jatkosta tekstiviestitse. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Helmikuussa ja myöhemmin alkavista kursseista tiedotetaan lähempänä kurssin alkua. Kevään lähiopetuksen ryhmiin ei voi toistaiseksi ilmoittautua.

Joensuun kaupungin valmiustyöryhmä kokoontui tiistaina 5.1. sopimaan palvelurajoitusten jatkosta ja lisäsi rajoituksiin linjauksen kansalaisopiston ryhmistä. Torstaina 7.1. sovittiin kansalaisopiston neuvottelukunnassa myös muiden kuntien (Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi) kurssien siirtämisestä etäopetukseen.

Mikäli suositukset ja linjaukset muuttuvat kevätlukukauden aikana, kansalaisopisto pyrkii aloittamaan lähiopetuksen tilanteen niin salliessa.

Uusia etäkursseja tarjolle

Kansalaisopisto järjestää uusia etäkursseja, joihin voi osallistua sijainnista riippumatta. Etäkurssitarjonta päivittyy jatkuvasti osoitteessa https://www.joensuu.fi/kansalaisopisto/kevat2021. Etäkursseja voi toivoa tällä lomakkeella. Toiveita voi esittää myös tulevaan kesäkauteen kesäkurssilomakkeella.

Kirjastojen henkilökunnalta saa apua etäopetukseen osallistumiseen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.