Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun Urheiluakatemia juhlii 20-vuotista taivaltaan

Joensuun Urheiluakatemia juhlii 20-vuotista taivaltaan

Urheilun ja opiskelun yhdistämisen tueksi perustettu Joensuun Urheiluakatemia juhlii kaksikymmenvuotista taivaltaan torstaina 4.5.2023.

Juhlapäivän aloittavat (klo 8.00-10.00) akatemian aamuvalmennuksen avoimet ovet, joihin kaikilla asiasta kiinnostuneilla on vapaa pääsy. Valmennusten keskittymä on Joensuu Areenalla, missä voi paitsi tutustua eri lajien valmentautumiseen myös jututtaa Joensuun Urheiluakatemian sekä liikuntapalvelujen henkilökuntaa.

Areenan lisäksi valmennusta voi seurata Motonet Areenalla, tennis- ja golfhallilla, Mehtimäen jalkapallonurmella, pesäpallostadionilla, Vesikossa sekä Urheilutalolla. Tarvittaessa kiinnostuneille järjestetään Areenalta yhteiskävely edellä mainittuihin Mehtimäen liikuntapaikkoihin.

Avoimien ovien jälkeen päivä jatkuu valtakunnallisella Urheiluoppilaitosseminaarilla, johon osallistujat tulevat eri puolelta Suomea urheilijoiden kanssa töitä tekevistä yläkouluista, urheilulukioista, urheiluammattioppilaitoksista, urheiluakatemioista, valmennuskeskuksista ja lajiliitoista sekä Olympiakomiteasta. Urheiluoppilaitosseminaari jatkuu perjantaina.

Joensuun Urheiluakatemian juhlapäivä päätetään Kimmelissä pidettävään iltajuhlaan, jonne on kutsuttu Joensuun Urheiluakatemian urheilijoita ja valmentajia sekä paikallisia ja kansallisia kumppaneita vuosien varrelta ja akatemiaverkoston eri sektoreilta.


Lisätietoja:
Tarmo Koivuranta
akatemiakoordinaattori
puh. +358 50 590 1353
tarmo.koivuranta@joensuu.fi