Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun tarjoamat työllisyyden palvelut samoihin toimitiloihin – tervetuloa Luotsin avajaisiin 19.8.

Joensuun tarjoamat työllisyyden palvelut samoihin toimitiloihin – tervetuloa Luotsin avajaisiin 19.8.

Joensuu haluaa puolittaa kaupungin työttömyyden.

Käynnistymässä on kolmevuotinen hanke Luotsi Joensuu, jossa tarjotaan henkilökohtaista valmennusta sekä uudenlaisia palveluita työhön tai koulutukseen suuntaaville joensuulaisille.

Työllistymiseen liittyvät palvelut kootaan helpommin saavutettavaksi yhteen paikkaan, kauppakeskus Centrumin katutasoon Kauppakatu 29:ssä.

Näissä uusissa Luotsin tiloissa työnsä aloittavat ensin tuoreet duuniagentit ja nuorten Ohjaamo. Vuoden vaihteessa samaan taloon saadaan myös muita työllisyyden palveluita.

Luotsin avajaiset maanantaina 19.8.

Luotsin ja Ohjaamon tilojen avajaiset pidetään maanantaina 19.8. kello 10–18. Avajaispuhujina ovat kello 14 työministeri Timo Harakka ja kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. Luvassa on myös ohjelmaa, musiikkia ja kakkukahvit.

Avajaiset ovat avoimet kaikille kaupunkilaisille. Luotsin väki toivottaa ihmiset lämpimästi tervetulleiksi sankoin joukoin tutustumaan duuniagentteihin ja uusiin palveluihin.

Luotsi somessa: #luotsijoensuu

Joensuun Luotsi – monialainen palvelualusta kaikenikäisille -hanke on saanut noin kahdeksan miljoonan euron ESR-rahoituksen vuosille 2019–2022.

Hankkeella on ennaltaehkäisevä työote. Palvelut ovat saatavilla riippumatta asiakkaan sen hetkisestä työllisyystilanteesta. Luotsi panostaa työnhakijan ja työnantajan kohtaamisiin sekä kokeilee uusia lähestymistapoja työpaikkojen synnyttämiseen.

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.