Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun liikuntapalveluiden kuntosalikorttien myynti päättyy Reijolan kirjastolla

Joensuun liikuntapalveluiden kuntosalikorttien myynti päättyy Reijolan kirjastolla

Joensuun maaseutualueiden eli Pyhäselän, Tuupovaaran, Enon ja Kiihtelysvaaran kuntosalikorttien myynti Reijolan kirjastolla päättyy 5.6.2023.

Palvelupisteillä maaseutualueiden kuntosalikorttien myynti jatkuu entiseen tapaan. Pyhäselän, Tuupovaaran, Enon ja Kiihtelysvaaran palvelupisteiden lisäksi 5.6.2023 alkaen kuntosalikortteja voi ostaa myös Joensuun keskusta-alueelta, Carelicumin palvelupisteeltä. Tämä mahdollisuus on ollut monien työssäkäyvien toiveena. Niittylahden opiston kuntosalikortteja voi jatkossa ostaa ainoastaan Pyhäselän palvelupisteeltä.

Palvelupisteiden lisäksi kuntosalikortin voi ostaa verkkokaupasta osoitteesta www.tilavajoensuu.fi. Verkkokaupassa asiointia on helpotettu niin, että alennukseen oikeuttavaa korttia ei tarvitse käydä paikan päällä näyttämässä, vaan asian voi todentaa Turvapostin kautta.

Kuntosalikorttien myynti päätettiin keskittää Reijolan kirjastolta niille kaupungin palvelupisteille, joissa kulttuuri- ja liikuntapalveluita on ollut jo entuudestaan myynnissä, ja lisätä asiointimahdollisuuksia myös keskusta-alueella.

Kaupungin palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta www.joensuu.fi/yhteystiedot. Kuntosaleista lisätietoa osoitteesta www.joensuu.fi/kuntosalit.


Lisätietoa

Maria Kukkonen
varaussuunnittelija
p. 050 409 2201
maria.kukkonen@joensuu.fi
 

Irina Halminen
alueinformaatikko
puh. 050 315 6595
irina.halminen@joensuu.fi