Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki kutsuu järjestöt virkistäytymään kotakahveille

Joensuun kaupunki kutsuu järjestöt virkistäytymään kotakahveille


Joensuun kaupunki kutsuu alueen yhdistystoimijat järjestötapaamiseen tiistaina 28. toukokuuta kello 16.30 Utran saaren kodalle, Utrantie 88.

Kaupunki järjestää järjestötapaamisia säännöllisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa, mutta perinteisesti tapaamiset on järjestetty sisätiloissa. Järjestöiltä on noussut toive myös vapaamuotoisemmille tilaisuuksille, jossa eri toimijat voivat tutustua toisiinsa.

– Haluamme tarjota järjestötoimijoille tilaisuuden virkistäytyä ja verkostoitua rennosti kotakahvien äärellä. Luvassa on mukavaa yhteistä ohjelmaa muun muassa ohjatun naurujoogatuokion parissa ja varaamme aikaa myös vapaalle keskustelulle, kertoo koordinaattori Ira Leo Joensuun kaupungilta.

Joensuun järjestötapaamiset ovat kaikille järjestötoimijoille avoimia tilaisuuksia, joissa tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä herätellään keskustelua järjestöjen ja kaupungin välisestä yhteistyöstä.

Kahvituksen järjestämisen vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 21.5.2024 mennessä: ilmoittaudu järjestötapaamiseen

Tapaamisen järjestää Yhdistykset yhdessä Joensuussa -hanke.