Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunginorkesterin uudenvuodenkonsertti 31.12.

Joensuun kaupunginorkesterin uudenvuodenkonsertti 31.12.

Toiveita ja lupauksia uudenvuodenkonsertti perjantaina 31.12. klo 19 vain suoratoistona, yleisöä ei oteta konserttisaliin.


Tilanteet muuttuvat nopeasti ja Joensuun kaupunginorkesterin uudenvuodenkonsertti Toiveita ja lupauksia esitetään vain suoratoistona orkesterin Youtube-kanavalla, eikä yleisöä oteta konserttisaliin. Konsertti on nähtävissä ja kuultavissa osoitteessa https://youtu.be/-95eCzAI3SQ. Joensuun kaupunginorkesteri ennakoi aluehallintoviraston mahdollista uutta ohjeistusta yleisötilaisuuksien järjestämisen osalta. Pohjois-Karjalan alue on siirtynyt nopeasti koronaviruksen leviämisvaiheeseen, jolloin tiukemmat rajoitukset astuvat voimaan nopealla aikataululla.

Lipun hankkineita pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Carelicumin lipunmyyntiin rahojen palauttamiseksi. 
 

Toiveita ja lupauksia uudenvuodenkonsertti 31.12. klo 19 päättää Joensuun kaupunginorkesterin mainion syyskauden.

Toiveita ja lupauksia uudenvuodenkonsertissa Joensuun kaupunginorkesteria johtaa orkesterin taiteellinen johtaja, ylikapellimestari Eero Lehtimäki. Joensuun kaupunginorkesteri kutsuu kuulijansa juhlimaan yhdessä vuoden vaihtumista tutuin Johann Straussin sävelin, mutta tarjoilee myös yllätyksiä, kuten Debussyn impressionistisen helmen Faunin iltapäivä, tiivistetyn version Ravelin Bolerosta, sekä Smetanan romanttisen sävelrunon Prahan läpi virtaavasta Vltava-joesta, saksankieliseltä nimeltään Moldau. Brahmsin neljännen sinfonian ensiosa voisi toimia haikeina jäähyväisinä menneelle vuodelle, mutta Prokofjevin ja Shostakovitshin kappaleet lupaavat reipasta uutta vuotta. Tunnelman täydellistää Vaaleanpunainen samppanja Rauno Lehtisen tarjoilemana sekä tilaisuuden päättävä Straussin Tonava kaunoinen. Konsertin kesto on noin 1h 45min.